Právě vysíláme

FERRARI v novém modelu představuje řadu nevídaných novinek a fanoušci z něj šílí!

13. září 2018 12:10
FERRARI v novém modelu představuje řadu nevídaných novinek a fanoušci z něj šílí!

Ferrari představuje nový model 488 Pista a fanoušci se do něj zamilovali! Podle italské automobilky nabídne lepší ovládání než jakýkoliv předchozí model a zdobí ho pokročilá umělá inteligence. Mrkněte na něj, stojí to určitě za to!

Stalo se zdánlivě nemožné – Ferrari kývlo na umělou inteligenci! Nový model Ferrari 488 Pista je po technické stránce nejvyspělejším modelem vůbec a zároveň jedním z nejhezčích. 488 Pista se dokonale přizpůsobí silničním podmínkám, a tak se v něm řidič cítí jako piloti Formule 1.

Výkonnost nového modelu taky není špatná! Dvouválcový motor V8 se chlubí slušnou sílou 710 koní a auto dosáhne maximální rychlosti 340 km/h. Není to sice nejrychlejší vůz na světě, ale je to nejsilnější silniční auto, které Ferrari kdy vyrobilo.

Tato hračka vyjde celkem na 7,2 milionu Korun, což v porovnání s jinými modely není až tak hrozné. Jedná se přece jen o historický vůz a Ferrari s modelem 488 Pista dokonale zkombinovalo ikonický vzhled s novou technologií. Co víc si může řidič přát?

Zdroj: GQ.co.uk, Instagram

18 her do auta, které vás zabaví na dlouhých cestách

Články, které by tě mohly zajímat