Právě vysíláme

Hosteska restaurace na TikToku hodnotí chování celebrit. O HAILEY BIEBER prohlásila: Nikdy ke mně nebyla milá

18. července 2020 13:10
Hosteska restaurace na TikToku hodnotí chování celebrit. O HAILEY BIEBER prohlásila: Nikdy ke mně nebyla milá

Hosteska Julie Carolan v sérii virálních videí na TikToku ohodnotila několik celebrit, s nimiž se během let setkala při práci v oblíbených luxusních manhattanských restauracích. Být nepříjemný se zkrátka nevyplácí!

Mezi slavné celebrity, které hosteska hodnotila, patří například Beyoncé, Kylie Jenner, Josh Peck a mnoho dalších. Carolan popsala i své setkání s Hailey Bieber a připustila, že s ní neměla pozitivní zkušenost.

Hailey Bieber se omluvila

„Bude to kontroverzní,“ prozradil Carolan.„Potkala jsem ji několikrát a nikdy nebyla milá. Opravdu ji chci mít rád, ale musím jí dát 3,5 z 10. Promiň, “ ohodnotila Justinovu manželku Carolan. Video se stalo okamžitým hitem a za 5 dnů ho vidělo přes 13,6 milionu uživatelů. Poměrně rychle se dostalo k samotné Hailey, která se Julii za své chování veřejně omluvila. „Právě jsem narazila na toto video a chtěla říct, že je mi to líto. To nikdy není můj záměr!“ napsala Bieber.

Hosteska ve svých videích také popsala setkání s Hadidovými sestrami, Bellou a Gigi . „Jsou tak milé! Velmi zdvořilé a přátelské k zaměstnancům, což je bohužel u celebrit vzácné,“ ocenila sestry Carolan.

Kylie Jenner dala Carolan pouze 2 body z 10 a poznamenala: „Byla v pohodě, ale dala spropitné jen 20 dolarů za 500 dolarovou večeři.“ 

Za to americká zpěvačka Beyoncé si od Carolan vysloužila vysoké hodnocení 10000000/10. Jak dopadly další celebrity? Mrkněte na videa.

Zdroj: TikTok, Elle

Články, které by tě mohly zajímat