Právě vysíláme

Internet se zamiloval do KEANU REEVESE! Lidé podepisují petici, aby herec získal významné ocenění

27. června 2019 13:10
Internet se zamiloval do KEANU REEVESE! Lidé podepisují petici, aby herec získal významné ocenění

Keanu Reeves je pravděpodobně momentálně tou nejoblíbenější osobou internetu. Hollywoodský herec si totiž všechny získal nejen svými skvělými filmy, ale především laskavou povahou.

Keanu není jen miláček Ameriky a herce z Matrixu či z filmu John Wick miluje celý svět. Keanu totiž patří mezi nejmilejší a nejskromnější osoby Hollywoodu, které si na nic nehrají a peníze pro ně rozhodně nejsou na prvním místě.

To, že má herec srdce ze zlata, dokazuje fakt, že Keanu už mnoho let financuje dětské nemocnice, aniž by to hlasitě vytruboval do médií. Ke svým fanouškům je navíc vždy velmi milý a především k fanynkám se chová jako pravý gentleman. Úctu jim projevuje tak, že se jich při focení ve skutečnosti vůbec nedotýká a pouze symbolicky dá ruku kolem jejich ramen.

Lidé zkrátka Reevese milují a svou přízeň se mu nyní rozhodli dát najevo internetovou peticí, ve které žádají, aby byl Keanu nominován na osobnost roku 2019, kterou každý rok uděluje magazín Time. Petice vznikla na webu Change.org a doposud nasbírala přes 104 tisíc podpisů. Uvidíme tedy, jestli fanoušci opravdu budou mít takovou moc a herec se opravdu do nominace dostane. Určitě by si to zasloužil!

 

Zdroj: FoxNews.com

Články, které by tě mohly zajímat