Právě vysíláme

Které hollywoodské celebrity se dostaly na párty pro vyvolené? Pořádala jí BEYONCÉ a JAY-Z

26. února 2019 14:10
Které hollywoodské celebrity se dostaly na párty pro vyvolené? Pořádala jí BEYONCÉ a JAY-Z

Přepychové šperky, luxusní róby, drahá auta a držitelé Oskarových cen na jednom místě.

Kdo jiný by se mohl ujmout této V. I. P. párty než manželé Beyoncé a Jay-Z v ikonickém hotelu Chateau Marmont, který již po dekády slouží jako jedno z nejoblíbenějších míst pro celebrity, vypovídá o tom i kniha hostů, na které se podepsali například Marilyn Monroe, Grace Kelly, Led Zeppelin a také David Bowie. Můžeme se asi jen domnívat, co všechno se může odehrávat za dveřmi, kterými prošlo takové množství slavných. Tohle místo je pouze pro největší hollywoodskou smetánku.

Vstup bez ochranky

Beyoncé a Jay-Z se snažili udržet celou událost v největší tajnosti, dokonce svých slavných hostům řekli, aby svou ochranku nechali doma, že o vše bude postaráno.

Lanýže, šampaňské a kaviár

O nejlahodnější pochoutky se postaral světově proslulý šéfkuchař z Eleven Madison Park  Daniel Humm, který měl na starosti catering na této Oscarové afterpárty i minulý rok. Na jeho menu se měli objevit lanýžové speciality, přetékající mísy toho nejvybranějšího kaviáru, ale také waffle a máslové kuřátko. A v neposlední řadě samozřejmě teklo proudem šampaňské Armand de Brignac.

Guest list byl složen z přibližně 150 – 200 hostů, údajně ani nejbližší přátele do poslední chvíle nevěděli, zda budou pozvaní. Na této afterpárty se ukázali například Leonardo DiCaprio, Michael B. Jordan, Drake, Kobe Bryant, Jordan Peele, Usher, Mindy Kaling, Angela Bassett, Rihanna, Jamie Foxx a v neposlední řadě i novopečený zasnoubený pár – Katy Perry a Orlando Bloom.Dokonce nechyběla ani Adele.

Adele

Adele

Zdroj: standard.co.uk, dailymail.co.uk

Monika z Přátel prozradila, v kolika letech přišla o panenství. Překvapí vás to

Články, které by tě mohly zajímat