Právě vysíláme

Jennifer Lopez prodává luxusní penthouse v New Yorku. Stojí více než půl miliardy

11. listopadu 2021 11:10
Jennifer Lopez prodává luxusní penthouse v New Yorku. Stojí více než půl miliardy

Americké zpěvačce JLo se luxusní penthouse v New Yorku nedaří prodat. Může v tom hrát roli Jennifer styl, ale hlavním důvodem nejspíš bude vysoká cena.

Penthouse se nachází ve velmi lukrativní 26.ulici a má nádherný výhled na Madison Square Park. Rozlohu má 604 čtverečních metrů, včetně 4 ložnic a 6 koupelen. K dispozici je dalších 279 čtverečních metrů venkovního prostoru rozložených na čtyřech terasách. V šestém patře je soukromé apartmá se dvěma koupelnami a dvěmi venkovními terasami.

Lopez nemovitost dala k prodeji již v říjnu 2017 za 26,95 milionu dolarů (cca 593 miliónů korun). Za tuto cenu se penthouse prodat nepodařilo a tak v roce 2019 požadovanou částku snížila o 1,96 milionu dolarů tedy na 24,99 dolarů (cca 550miliónů korun). Ani snížení ceny ale kupce nenalákalo a luxusní dům je dodnes na prodej.

JLo se rozhodla na chvíli svůj penthouse stáhnout z prodeje. The Post informoval, že důvodem byl nezájem. Hlavním důvodem prodeje byl pro Jennifer problémem se soukromím. I když si prozatím dům nechává, tak bydlet v něm zřejmě nebude. Nový vysněný domov hledá v oblasti Los Angeles s partnerem Benem Affleckem.

Články, které by tě mohly zajímat