Právě vysíláme

JUSTIN BIEBER obrací: Do souboje s TOMEM CRUISEM půjdu

21. června 2019 9:03
JUSTIN BIEBER obrací: Do souboje s TOMEM CRUISEM půjdu

Pravděpodobně jste zaregistrovali, že v uplynulých týdnech vypustil Justin Bieber do světa tweet, který vzbudil velké reakce médií i fanoušků. V postu totiž vyzývá na zápas v oktagonu amerického herce Toma Cruise.

Poté, co se strhla lavina ohlasů a spekulací, kanadský zpěvák svoji výzvu stáhl. Doslova uvedl: „Lidi, já jsem to nemyslel vážně. Byl to jen obyčejný tweet. Jsem si jistý, že Tom Cruise by mi v zápase nakopal zadek.“

Jenže teď se zdá, že Justin svou otočku o sto osmdesát stupňů otočil o dalších sto osmdesát stupňů. Podle serveru TMZ Bieber se zápasem „souhlasí“, pokud do něj půjde i o třicet let starší Cruise.

Z posledních zpráv vyplývá, že spoluzakladatel agentury, jež vlastní UFS, Ari Emanuel, měl na drátě Bieberova manažera Scootera Brauna a k rozhovoru přizval i prezidenta UFC, Dana Whitea.

Z prohlášení obou pánů je pak jasné, že mají oba enormní zájem zápas uskutečnit. Emanuel se nechal slyšet, že cítí jako svoji povinnost zápas zorganizovat a White dodal, že je „stoprocentně pro.“

Tak uvidíme, co z toho nakonec bude. Zatím celá situace baví média, která si nenechají ujít příležitost si na téhle aférce smlsnout. Třeba jako Ellen Denegeres, která si do své televizní show pozvala vyzývatele Biebera a nechala ho zavolat samotnému Cruiseovi. ?

Zdroj: www.sportbible.com

Články, které by tě mohly zajímat