Právě vysíláme

Kdo vydělává na Instagramu milion dolarů za příspěvek? První místo na seznamu nejbohatších IG osobností vás překvapí

18. července 2020 14:10
Kdo vydělává na Instagramu milion dolarů za příspěvek? První místo na seznamu nejbohatších IG osobností vás překvapí

Pro nejslavnější osobnosti světa jsou sociální média snadným způsobem, jak zvýšit své již astronomické příjmy. Podívejte se, kdo vydělává na Instagramu nejvíce.

Společnost Hopper HQ zveřejnila seznam nejvíce vydělávajících osobností na Instagramu. Ukázalo se, že Dwayne  Johnson srazil Kylie Jenner z vrcholu.

RICH LIST

Na prvním místě žebříčku se nachází Dwayne ‚The Rock‘ Johnson, kterého sleduje přes 188 milionů uživatelů. Jeho cena za příspěvek je až astronomických 1 015 000 dolarů (cca 23 649 500 Kč).

Herce sponzoruje magnát Apple a norská voda Voss, v které má herec podíl. Dohodu má i se sportovní značkou Under Armour. Rockova sympatičnost je považována za jeho největší přínos.

„Z hlediska značek, se kterými chce pracovat, je velmi vybíravý. Nedá na mnoho doporučení. Chová se jako muž z lidu, velmi skromný, a to se líbí, “ říká expert na sociální média Andy Barr. Podle časopisu Forbes byl v loňském roce nejlépe placeným hercem na světě a vydělal přes 2 miliardy korun.

Kylie Jenner je nejmladší z rodiny Kardashianů a dva roky po sobě byla na vrcholu žebříčku nejvýdělečnějších instagramerů. Letos sklouzla na druhé místo. Kim Kardashian vydělá za jeden příspěvek až 858 000 dolarů (cca 20 000 000 Kč). Fanoušků má 177 milionů. Její slavné sestry také jednou v reklamním byznysu. V únoru Khloé Kardashian zveřejnila obrázek, na kterém je obklopená lahvemi čisticího prostředku Febreze – a okamžitě byla zesměšňována fanoušky, kteří nemohli uvěřit, že někdy vykonává domácí práce.

Podívejte se na žebříček nejlépe placených osobností:

 

Zdroj: The Sun, Hopper HQ, Forbes

Články, které by tě mohly zajímat