Právě vysíláme

Kourtney Kardashian zničila zásnubní prsten od Travise Barkera, stál miliony

13. května 2022 13:10
Kourtney Kardashian zničila zásnubní prsten od Travise Barkera, stál miliony

Kourtney Kardashian v nejnovější epizodě reality show The Kardashians přiznala, že nedopatřením zničila zásnubní prsten od svého přítele Travise Barkera. Ten přitom stál několik milionů korun.

Zásnubní prsten Kourtney Kardashian stál více než pětadvacet milionů korun. Částku, na kterou většina Čechů během svého života nedosáhne, přitom jen tak „spláchla do záchodu“. Jak přiznala v nejnovějším díle The Kardashians, omylem si na dvanáctikarátový prsten od Lorraine Schwartz stoupla jen několik dní po zásnubách a zcela ho zničila.

„Když jsem skládala oblečení, seděla jsem na podlaze, prsten si sundala a položila ho vedle sebe. Myslela jsem si, že tam bude v bezpečí. Potřebovala jsem ale zajít do svého šatníku a když jsem se postavila, stoupla jsem na něj,“ vysvětlovala své matce Kris Jenner v jedné ze scén. Jak dodala, hystericky hodiny ve svém šatníku plakala.

Její partner se na ni však příliš nezlobil. „Vzal to opravdu dobře. Úplně jsem se ale kvůli tomu zhroutila,“ přiznala Kardashian. A není divu. Prsten, který od svého přítele dostala, stál v přepočtu více než pětadvacet milionů korun.

Články, které by tě mohly zajímat