Právě vysíláme

MILEY CYRUS si utahuje ze SHAWNA MENDESE. Jejich nahým snímkem baví celý internet

22. února 2019 11:10
MILEY CYRUS si utahuje ze SHAWNA MENDESE. Jejich nahým snímkem baví celý internet

O Miley je známo, že má vytříbený smysl pro humor. Tenhle vtípek se jí ale opravdu povedl.

Během udělování cen Grammy bylo jedno z nejočekávanějších pěveckých vystoupení právě to Shawna Mendese a Miley Cyrus. Nebylo to jen proto, že jejich výkony byly opravdu chválihodné, ale dvojice zvolila i skvěle padnoucí outfity, za které sklidili veskrze pozitivní dávku kritiky.

Shawn Mendes and Miley Cyrus

Shawn MendesMiley Cyrus

Padli si do oka

Kvůli přípravám na představení spolu trávili opravdu hodně času, a tak není překvapení, že se z dvojice muzikantů stali nejlepší přátelé. Když se Shawn stal modelem a zároveň novou tváří značky spodního prádla Calvin Clain, nenechala si Miley ujít příležitost na vtípek, kterým teď baví celý internet.

Na svůj Twitter přidala fotku, která sice už není nejnovější, ale teď pro její zveřejnění našla tu nejlepší příležitost. Na snímku je bez trička a jediný kousek oblečení, který na sobě má, jsou stejně jako u Shawna pouze značkové trenky.

Příspěvek okomentovala slovy: „Nenechávejte svoje děti s Miley.“

Jako zajímavost ještě dodejme, že v úplném prvopočátku se dvojice začala bavit díky Miley, která napsala Mendesovi soukromou zprávu na Instagramu a dle jejích slov tím tak všechno odstartovala.

Zdroj: buzzfeed.com

Kdo vyhrál hudební ceny Brit Awards?

Články, které by tě mohly zajímat