Právě vysíláme

Modelka se rozhodla být svá a už roky žije se srostlým a neupraveným obočím! Hateři jí za to posílají nenávistné zprávy!

5. června 2018 9:10
Modelka se rozhodla být svá a už roky žije se srostlým a neupraveným obočím! Hateři jí za to posílají nenávistné zprávy!

Pamatujete si na dobu, kdy modelka Cara Delevingne přinesla do módy husté obočí? Tak pozor! Britka Sophia Hadjipanteli to povýšila na úplně jiný level!

Jednadvacetiletá Sophia je krásnou mladou ženou s úžasnou postavou. Její vzhled ovšem ozvláštňuje něco, co nepřijde po chuti úplně každému. Dívka si nevytrhává, ani nijak neupravuje obočí! Má ho proto velmi husté a černé jako noc.

ČTĚTE TAKÉ: Modelka přišla na rande z TINDERU nahá. Jak reagoval muž, se kterým si vyšla?

Za vším jsou prý její kyperské geny. Sophininy předci prý také vlastnili velmi husté obočí a aby tedy dívka dodržela tuto „rodinnou tradici“ rozhodla se své obočí nijak neupravovat.

Kvůli svému nevšednímu vzhledu je samozřejmě modelka častým terčem kritiky nenávistných haterů. Z ošklivých komentářů si však naštěstí nic nedělá. Jak sama přiznává, je ráda, že je originální a hlavně svá!

 

Zdroj: independent.co.uk

Neuvěřitelné: Padesátiletá máma vypadá spíš jako dvacetiletá přítelkyně svého syna

Články, které by tě mohly zajímat