Právě vysíláme

Na trh se dostal náramek, který vám dá elektrickou ránu vždy, když budete jíst moc fast foodu nebo si kousat nehty

17. června 2019 12:10
Na trh se dostal náramek, který vám dá elektrickou ránu vždy, když budete jíst moc fast foodu nebo si kousat nehty

Pokud si poslední dobou říkáte, že by nebylo od věci omezit fast food, přestat si kousat nehty nebo utrácet za oblečení, máme tu možná něco pro vás. Na trh se dostal speciální náramek, které vás prý nezdravých zvyků zbaví. Jak?

Na Amazonu si teď můžete koupit vychytávku s názvem Pavlok bracelet (Pavlokův náramek). Funguje na principu mírných elektrických šoků (přesně o síle 350 voltů), které vám náramek dá vždy, když „zazlobíte“ nebo-li když propadnete svému zlozvyku více, než je zdrávo.

Elektrický výboj o této síle není nijak bolestivý, výrobce ho přirovnává k tomu, když se dotknete kovové kliky poté, co jste se před tím nabili statickou elektřinou. Spíše jde o to, že váš mozek si toto upozornění po nějaké době spojí s onou aktivitou, které se chcete zbavit, a zkrátka s ní přestane.

Aplikaci, kterou si musíte stáhnout, si navíc mohou stáhnout i vaši kamarádi, kteří vám – pokud vás nachytají jíst kus pizzy navíc – mohou skrz náramek rovněž poslat jedno přátelské upozornění.

Hodnocení výrobku lidmi, kteří si ho již koupili, jsou zatím smíšená. Jedni ho chválí a píší, že jim skutečně s odbouráním zlozvyků pomohl, jiní kritizují jeho kvalitu. Pořídit se dá za 199 dolarů či 158 liber.

Tak co, šli byste do toho?

Zdroj: www.ladbible.com

Články, které by tě mohly zajímat