Právě vysíláme

Nebinární Demi Lovato nikdy nepřestane věřit v lásku

10. září 2021 8:10
Nebinární Demi Lovato nikdy nepřestane věřit v lásku

Demi Lovato v posledním roce hned několikrát šokovala fanoušky. Nejenže se začala označovat za nebinární, ale nedávno se nechala slyšet, že se v budoucnu možná stane transsexuálkou. V novém rozhovoru promluvila o lásce – nikdy v ni prý nepřestane věřit.

Poslední oficiální vztah měla Demi Lovato s hercem Maxem Ehrichem. S ním se dokonce stihla zasnoubit, ke svatbě však už nedošlo. Jak zpěvačka později uvedla, svému bývalému příteli slepě věřila. Ten se nechal slyšet, že se o rozchodu dozvěděl z médií, což ale hudebnice považuje za ošklivé pomluvy.

Lovato rozchod velmi mrzel a její fanoušci se báli, že znovu spadne do drog. To se však nestalo. Na jaře letošního roku však všechny šokovala svým oznámením, že se stává nebinární, tedy bezpohlavní. V srpnu pak dokonce uvedla, že je možné, že z ní někdy bude transsexuálka. A ačkoliv právě od vztahu s Ehrichem s nikým oficiálně nechodila, na lásku nezanevřela.

„Láska je nejdůležitější věcí na světě. Nikdy v ni nepřestanu věřit, i když bych se už tak ráda vzdala,“ napsala Lovato na svůj Instagram. V chatu se svými fanoušky zároveň uvedla, že v dohledné době neplánuje vydat novou muziku. Ráda by však spolupracovala s Lizzo.

Články, které by tě mohly zajímat