Právě vysíláme

Nové boty KANYEHO WESTA opět budí posměch! Vypadají jako pantofle z vězení, smějí se fanoušci

1. listopadu 2019 13:10
Nové boty KANYEHO WESTA opět budí posměch! Vypadají jako pantofle z vězení, smějí se fanoušci

Kanye West je převážně rapper, ale díky svému vysokému sebevědomí se rád stylizuje i do role módního návrháře. A ačkoliv jsou jeho modely vždy dosti kontroverzní, těší se veliké oblibě a převážně Kanyeho tenisky Yeezy jsou mezi fanoušky velmi populární.

Manžel Kim Kardashian, který v sobě nyní nově objevil obrovskou víru v Boha, je velmi produktivní a kolekce oblečení a bot vypouští do světa častěji, jak novou hudbu. Není to tak dávno, co se na veřejnost dostaly první oficiální fotografie Crocsů Kanyeho Westa, které do velké míry kopírovaly ikonickou siluetu Yeezy od značky Adidas a vzbudily velký rozruch.

Nyní Kanye přestavil světu další model a opět tím všechny pobavil. Jde totiž o velmi jednoduché gumové přezůvky zemitých barev, které velmi připomínají nemocniční obuv. Podle některých fanoušků se dokonce podobají i vězeňské obuvi. „Proč nové Yeezy Slides vypadají jako ty, které se nosí ve vězení?,“ zeptal se jeden z uživatelů na Twitteru. A aby toho nebylo málo, z nových Westových bot si udělal srandu i rapper Snoop Dogg, jenž tvrdí, že stejné boty měl opravdu jednou obuté právě za mřížemi.

Co na novou kolekci bot říkáte vy? Líbí se vám?

 

 

 

Zdroj: unilad.co.uk

 

Články, které by tě mohly zajímat