Právě vysíláme

Rihanna navrhla sexy spodní prádlo pro muže. Co na valentýnskou kolekci říkáte?

1. února 2022 11:10
Rihanna navrhla sexy spodní prádlo pro muže. Co na valentýnskou kolekci říkáte?

Rihanna každý rok fotí sexy kampaň pro svou Valentýnskou kolekci Savage x Fenty. Nyní vzbudila pořádný rozruch. Poprvé nemyslela jen na ženy, ale také na muže. Co na kolekci říkáte?

O sexy produkty je každý rok velký zájem. Barbadorská zpěvačka přijde vždy s něčím novým a překvapivým. Letos zpěvačka udělala radost gay komunitě. RiRi razí heslo, že sexy spodní prádlo nemusí být jen čistě ženská záležitost.

 

Podle popové hvězdy by sexy přišlo mělo být pro každého, z toho důvodu představila kolekci pánského spodního prádla, která zahrnuje pánské síťované spodní prádlo a postroje. Kampaň na sociálních sítích získala okamžitý žhavý ohlas. Podle fanoušků zpěvačka nabízí gayům přesně to po čem touží!

„Jednu věc na Rihanně a Savage x Fenty obdivuji, že poslouchají! Když poprvé představila pánskou kolekci, společně jsme řekli ‚holka, chceme víc sexy, ne jen základní boxerky a slipy.‘ Nyní se podívejte… Ostatní značky by to měly vzít na vědomí,“ uvedl jeden fanoušek na twitteru a nebyl zdaleka sám, nadšenců valentýnské kolekce je spousta!

Články, které by tě mohly zajímat