Právě vysíláme

RYTMUS a JASMINA vydali video ze zákulisí své svatby. Vzbuzuje dosti rozporuplné pocity

12. června 2019 15:10
RYTMUS a JASMINA vydali video ze zákulisí své svatby. Vzbuzuje dosti rozporuplné pocity

Svatbu populárního páru jste zřejmě zaregistrovali. Možná vám ale uniklo video, které se v minulých dnech objevilo na YouTube. Jmenuje se prostě Jasmina & Rytmus naša svadba a popisuje přípravy známého rappera a moderátorky na jejich den D.

Pokud ovšem čekáte intimní pohled do zákulisí obřadu, umělecké záběry kamery zachycují chvilky, ve kterých přítomní ani netušili, že je někdo natáčí, několikaminutový sestřih dojemných momentů z nejdůležitějšího dne zamilovaného páru, který budou později pouštět svým dětem, pořádně se pletete.

Video, které Rytmus s Jaminou vydali, je spíše hodinovou (ano, čtete správně) přehlídkou všech subjektů, kteří se na svatbě podílely v komerčním slova smyslu. Tz. nehledejte tu rozhovory s drůžičkami, svědky, přáteli ani s rodinnými příslušníky, ale nekonečné monology majitelů restaurací, obchodů s drahými doplňky, salonů se společenskými šaty, kosmetiček, svatebních organizátorek a dalších a dalších, u kterých Jasmina s Rytmusem svou svatbu zařizovali a kteří si zde za spoluúčasti obou novomanželů promují své služby a nabídky.

No, nevíme, jestli právě to fanoušci známého rappera čekali. Upřímně, méně je někdy více a v případě svatby to platí dvojnásob. Nemyslíte?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat