Právě vysíláme

RYTMUSE rozzuřila agentura XFN. Za zápas s MARPEM mu prý nezaplatila!

13. června 2019 14:10
RYTMUSE rozzuřila agentura XFN. Za zápas s MARPEM mu prý nezaplatila!

Když se loni pár dní po Štědrém dnu konal velký boxerský zápas Rytmuse s Marpem, fanoušci byli nadšeni a pražská O2 arena praskala ve švech. Souboj dvou slavných rapperů vzbudil velkou odezvu a mluvilo se o něm ještě několik dalších měsíců. Na úspěšný galavečer však nyní vrhá stín samotný Rytmus, který tvrdí, že za zápas nedostal zaplaceno.

Ačkoliv slovenský rapper zápas prohrál, za svůj výkon se rozhodně nemusí stydět a samotný Marpo uznal, že se Patrik na boj výborně připravil a byl skvělým soupeřem. I Rytmus rozdával po bitce úsměvy na všechny strany a vypadalo to, že byl s průběhem galavečera spokojený.

Nyní je ovšem všechno jinak a rapper je pěkně nasupený. Česká agentura XFN, jenž souboj pořádala, mu totiž prý doposud nevyplatila část slíbeného honoráře a v otázce peněz dělá mrtvého brouka.

Rytmus na svém Instagramu prozradil, že chce o své přípravě na zápas natočit dokument, který bude mimo jiné odhalovat i jeho spolupráci s XFN a nesrovnalosti kolem peněz. „Mnoho z vás se mě ptá, co já a XFN. Podrobnosti budou v připravovaném dokumentu, ale pravda je taková, že jsem dvacátý týden nevyplacený. Každý týden se budu připomínat tomuto Čechovi (klidně i pět let) a budeme spolu počítat, kolik týdnů dokáže být arogantní,“ napsal rapper.

Samotná agentura se k celé záležitosti příliš nevyjádřila. V březnu tohoto roku pro web Sport.cz uvedla, že Rytmusovi bude jeho doplatek honoráře vyplacen. Podle samotného rappera k tomu však doposud nedošlo. Uvidíme tedy, co všechno jeho připravovaný dokument odhalí.

Podívejte se, jak zápas Marpa s Rytmusem vypadal:

 

Šel by Marpo do bitky znovu? To nám prozradil v exkluzivním rozhovoru:

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat