Právě vysíláme

Slyšeli jste už o bílém tetování? Nezvyklé kérky frčí hlavně v Hollywoodu

19. března 2019 15:10
Slyšeli jste už o bílém tetování? Nezvyklé kérky frčí hlavně v Hollywoodu

Když se řekne tetování, většinou si každý představí černé nebo barevné vzory. Tento článek ale není o těchto variantách, tento článek vám ukáže krásu bílého tetování. Nutno dodat, že všechny tyto fotografie jsou pořízené těsně po vytetování. S bílou barvou (inkoustem) je to totiž trošku složitější.

Na těchto fotografiích uvidíte, jak vypadá tetování, které je čerstvé a udělané bílou barvou. Ona totiž bílá barva na kůži je poměrně problematická záležitost. Při překrývání větších ploch bílou barvou se stává, že po určité době tetování spíše zežloutne. Dost také záleží samozřejmě na pigmentu každého jedince. Pokud máte opravdu málo pigmentu, potom je možné, že tetování zůstane bělejší po delší dobu. Berte na vědomí, že zahojené bílé tetování obvykle vypadá jako jizva, nicméně i přes to si ho lidé nechávají vytetovat.

Bílým tetováním žije Hollywood

Hlavně Hollywood žije bílým tetováním a ukazuje se v něm mnoho celebrit. Tetování bílým inkoustem má například modelka Kate Moss, supermodelka Jasmine Lennard nebo herečka Lindsay Lohan. Kate Moss má po celém boku vytetovaná srdíčka, Lindsay Lohan má vnitřní stranu levého zápěstí potetovanou nápisem Breathe  a topmodelka Miranda Kerr má zápěstí ozdobené malou bílou hvězdou.

Zaujala vás některá z fotografií? Napište nám, která?

Zdroj: www.boredpanda.com,  blackhousetattoo.

Galerie: Tetování z pekla

Články, které by tě mohly zajímat