Právě vysíláme

Světové finále Elite Model Look 2022 se uskuteční v Praze!

25. srpna 2022 10:31
Světové finále Elite Model Look 2022 se uskuteční v Praze!

Světové finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2022, které se bude konat 30. srpna v nádherném Španělském sále Pražského hradu, se vrací po 15 letech do Prahy.

Top 30 finalistů vybraných z tisíců uchazečů z více než 100 různých národností se zúčastní pětidenního soustředění, kde se naučí základům modelingu a připraví se na závěrečnýgalavečer, který jim otevře dveře do módního světa. Fotografové, mentoři Michaela KocianováRuben Rua, vlasoví stylisté Schwarzkopf a vizážisté Oriflame budou finalisty připravovat prostřednictvím série focení, tréninků na přehlídkových molech, koučinku v oblasti sociálních médií a individuálních rozhovorů.

Finalisté a hosté z celého světa si užijí luxusní ubytování a služby hotelu Andaz Prague, oficiálního partnera světového finále Schwarzkopf Elite Model Look 2022. Andaz Prague, který je součástí hotelové sítě Hyatt, je nový luxusní lifestylový hotel v srdci historickéhocentra. V tomto krásném prostředí bude probíhat soustředění finalistů.

„Jsem velmi potěšen, že se nám podařilo zvítězit v konkurenci měst jako New York, Barcelona a Doha a máme tu šanci přivézt světové finále Schwarzkopf Elite Model Look opět do Prahy. Tato soutěž je největším a nejprestižnějším projektem hledání nových tvářína světě a jsem hrdý na to, že můžeme světu přiblížit i českou módu, design a hudební produkci, říká Saša Jány, producent světového finále.

Jedná se o 39. ročník světového finále s odkazem na ikonické supermodelky jako jsou Cindy Crawford, Alessandra Ambrosio, Lara Stone nebo Gisele Bündchen, kterým Elite Model Look odstartoval kariéru.

V poslední době přinesl projekt do popředí novou generaci modelingových talentů, jakýmijsou například Vittoria Ceretti, Mona Tougaard, Mayowa Nicholas, Davidson Obennebo.

Hlavním módním partnerem finálového večera jsou butiky The Brands Men a The BrandsWomen z portfolia společnosti Luxury Brand Management, která v České republice zastupuje více než dvě desítky nejvěhlasnějších módních domů.

Exkluzivní kolekci představí renomovaný český návrhář Jan Černý, který navrhl limitovanou edici pro The BrandsJedním z hudebních hostů bude věhlasná operní pěvkyně a držitelka ceny BBC Music Magazine Awards Kateřina KněžíkováScénu pro tuto světovou událost navrhl uznávaný scénograf Marek CpinRežie světového finále se ujala talentovaná Jana Burkiewiczová.

Články, které by tě mohly zajímat