Právě vysíláme

Tohle je nejdražší dům v Americe. Až uvidíš to luxusní vybavení, budeš se chtít ihned nastěhovat!

21. ledna 2018 12:10
Tohle je nejdražší dům v Americe. Až uvidíš to luxusní vybavení, budeš se chtít ihned nastěhovat!

Obrovský bazén, kino, vinný sklípek, a dokonce i rozsáhlá sbírka drahých aut a motorek. To všechno nabízí luxusní vila v Kalifornii, která stále čeká na nového majitele. Je to totiž vůbec nejdražší dům v Americe.

Vila v bohaté čtvrti Bel Air stojí neuvěřitelných 250 milionů dolarů, tedy 6,5 miliardy korun. V prodeji je od ledna minulého roku. Luxusní sídlo obsahuje 12 ložnic a 21 koupelen. Vedle několika barů rozmístěných různě po domě, tu nechybí ani posilovna, bowlingová dráha, rovnou tři kuchyně, a dokonce ani přistávací plocha pro vrtulník.

Za vybavením stojí architekt, designér a developer Bruce Makowsky, který se na vile opravdu vyřádil. Po celém interiéru se nacházejí různé sochy, zařízení na sladkosti a všemožná umělecká díla vysoké finanční hodnoty.

Třešničkou na dortu tohoto království je pak obrovská garáž se sbírkou aut v hodnotě 30 milionů dolarů. Namátkou můžeme zmínit třeba Pagani Huayra, Ferrari 488, několik Rolls-Royců, Bentley Continental GT, Bugatti Veyron a Lamborghini Gallardo.

No není tohle dům snů?

 

Zdroj: latimes.com

25 věcí, které žádná žena nikdy neřekne

Články, které by tě mohly zajímat