Právě vysíláme

Tohle jsou nejhezčí děti planety. Podívejte se na zajímavou galerii plnou malých hvězd

24. března 2019 14:10
Tohle jsou nejhezčí děti planety. Podívejte se na zajímavou galerii plnou malých hvězd

Ještě ani z daleka nejsou plnoletí, ale už patří mezi nejúspěšnější modely na světě. Podívejte se na nejhezčí děti planety.

Graylee Mae jsou tři roky a už si zahrála v několika reklamách.

Violetta Antonova je čtyřletá modelka z Ruska,  má za sebou již několik modních přehlídek a rolí v reklamních spotech. Její starší bratr dělá taktéž modela.

Jare Ijalana je šestiletá modelka z Nigérie. Jare se stala známou zcela náhodně. Vyfotil jí fotograf Mofe Bamuyiwa, když byl na svých cestách. Snímek, který dal na internet, okamžitě obletěl svět.

Cooper Lunde je šestiletý model z Jižní Koreje. Cooper je jedním z nejznámějších dětských modelů na planetě.

Keeike je velice inteligentní sedmiletá slečna z USA. Ovládá dva světové jazyky. I před svůj mladý věk má podepsanou smlouvu s jednou z nejznámějších modelingových agentur. Její fotky běžně zdobí obálky časopisů a stránky módních magazínů.

Ava Marie a Leah Rose jsou sestry z USA. Obě dvě děvčata jsou ve věku osmi let a slavné se staly díky Instagramu.

Anna Pavaga je devítileté děvče z Ruska. Od svých čtyř let dělá modelku a agentury si jí zamlouvají dlouhé měsíce dopředu.

Lara a Mara Bawar. Dvanáctiletá děvčata z Brazílie, která mají stejnou genetickou mutaci. Jejich vlasy ani kůže nemají žádný pigment. Přesto obě pracují jako modelky pro světové značky.

Zdroj: brightside.me

Články, které by tě mohly zajímat