Právě vysíláme

Třetí svatba během měsíce. Kourtney Kardashian a Travis Barker do toho znovu praštili

23. května 2022 13:10
Třetí svatba během měsíce. Kourtney Kardashian a Travis Barker do toho znovu praštili

Kourtney Kardashian a Travis Barker za sebou mají už třetí svatbu. Uskutečnila se v Portofinu v Itálii za přítomnosti nejbližší rodiny dvojice. Ta už předtím uzavřela sňatek v Las Vegas a v Santa Barbaře v Los Angeles.

Do třetice všeho dobrého, řekli si asi Kourtney KardashianTravisem Barkerem. O víkendu si totiž uspořádali další veselku. Tentokrát proběhla v PortofinuItálii, konkrétně ve vile L’Olivetta vlastněné firmou Dolce & Gabbana, poprvé za účasti širší rodiny dvojice. Hostina se pak konala v pevnosti Castello Brown.

Kardashian si na sebe opět oblékla bílé minišaty, které doplnila dlouhým závojem s výšivkou Panny Marie a květin. Vedle rodiny si pár na svatbu pozval i řadu známých osobností. Nechyběli na ní třeba Machine Gun Kelly s přítelkyní Megan Fox nebo zpěvák Mark Hoppus s manželkou Skye.

Legální sňatek dvojice proběhl již před několika dny v Santa Barbaře, zúčastnilo se ho přitom jenom minimum hostů. Ještě předtím se KardashianBarkerem vzali v Las Vegas, svatba však nebyla legitimní.

Kardashian se ve své rodinné show přiznala, že nedopatřením během skládání oblečení zničila svůj zásnubní prsten, který stál v přepočtu zhruba 25 milionů korun. Uvedla, že ho položila vedle sebe na zem, kde si myslela, že bude v bezpečí. Když však vstala, aby si vzala něco ze svého šatníku, nedopatřením na něj stoupla. Zatímco ona se ze situace hroutila, její tehdy ještě přítel Barker vzal situaci s nadhledem.

Články, které by tě mohly zajímat