Právě vysíláme

Unikát mezi hodinkami! Neuvěříte, kolik zaplatíte za tento nádherný kousek!

3. března 2018 12:10
Unikát mezi hodinkami! Neuvěříte, kolik zaplatíte za tento nádherný kousek!

Mluví se o nich jako o nejoriginálnějších hodinkách, které existují. Jejich design je do detailu propracovaný a doposud jich bylo vyrobeno jen 18 kousků. Hodinky nazvané Astronomické nebe jsou zkrátka unikát!

Detailnější kousek jste snad neviděli. Hodinky klenotníka a hodináře Jacoba Araba z New Yorku jsou tak promakané, že svým vzhledem připomínají snad jen miniaturní stroj času, který známe z filmů. Tuhle parádu si však budou moct dovolit jen opravdoví fajnšmekři s milióny na účtu. Hodinky vyrobeny převážně z titanu totiž stojí neuvěřitelných 600 tisíc euro (15 milionů korun).

Hodinář Jacob Arabo emigroval do Spojených států ze sovětského svazu v pouhých 14letech a už v té době se zajímal o hodinky i šperky. V dospělosti potom založil svou první firmu, a i když je hodinářství Jacob & Co na trhu pouhých 15 let, ve svém oboru už pěkně prorazilo. Luxusní hodinky této značky se prodávají po celém světě a v posledních letech je začaly nosit takové hvězdy jako jsou Cristiano Ronaldo a Milla Jovovič.

Zdroj: manmagazin.sk, Jacob & Co

5 nejdražších náramkových hodinek

Články, které by tě mohly zajímat