Právě vysíláme

Z šedé myšky panenka Barbie. Mladá dívka se změnila k nepoznání

10. května 2021 13:10
Z šedé myšky panenka Barbie. Mladá dívka se změnila k nepoznání

Jessy Bunny milovala odmala panenky Barbie, rodiče jí ale zakazovali si s nimi hrát. Obdivu k nim však během dospívání neztratila, a tak jen co dosáhla plnoletosti, podstoupila hned několik plastických operací, aby se z ní Barbie doopravdy stala.

Než se z Jessicy Bunnington alias Jessy Bunny stala Barbie, vypadala jako každá druhá holka. Dnes byste ji už však nepoznali. Ve chvíli, kdy dosáhla plnoletosti, začala totiž podstupovat jednu plastickou operaci za druhou. Využila k nim peněz od rodičů, který jí je šetřili na vysokou školu.

Kromě zvětšení prsou, za které dala v přepočtu téměř dvě stě tisíc korun, si nechala upravit také rty, bradu či tváře a podstoupila i liposukci. O svých nadcházejících proměnách pravidelně informuje fanoušky na sociálních sítích. Nyní třeba přemýšlí nad tím, zda si nechat nejdříve upravit nos, nebo podstoupit další zvětšení prsou.

„Jsem šťastná. Miluji svá prsa i život. Někdo mi říká, že je mám moc velká, ale já jsem s nimi spokojená. Někdo má citrony, já mám své milované melouny,“ uvedla dívka s tím, že v minulosti nebyla sama sebou. Nyní se konečně cítí ve svém těle dobře. A to i přesto, že má kvůli velkým rtům problémy s mluvením.

Blondýnka se živí především sociálními sítěmi, na kterých zveřejňuje různé spolupráce. Mimo jiné se pak nechává vyživovat i staršími muži, jak ale tvrdí, rozhodně ne výměnou za sexuální služby.

Zdroj: iDnes, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat