Právě vysíláme

Žena chtěla mít zadek jako KIM KARDASHIAN. Po zpackané plastice si nemůže sednout a její pozadí vypadá odporně!

25. července 2018 13:10
Žena chtěla mít zadek jako KIM KARDASHIAN. Po zpackané plastice si nemůže sednout a její pozadí vypadá odporně!

Když už se jedna z žen rozhodne podstoupit plastickou operaci, měla by si pro zákrok vybrat prověřenou a hlavně kvalitní kliniku. Špatný výběr chirurga totiž může velmi znepříjemnit život.

40letá Ruska Velislava Grigorieva chtěla mít zadek jako Kim Kardashian, a proto se rozhodla podstoupit zákrok, při kterém jí byly do pozadí dány umělé implantáty. Jelikož ale chtěla žena za každou cenu ušetřit, vybrala si tu nejlevnější a patrně i tu nejhorší kliniku v zemi. Po operaci se jí do pozadí dostal ošklivý zánět, díky kterému se teď nezvládne ani posadit. Její zadek navíc hyzdí hluboká rána a řada jizev.

ČTĚTE TAKÉ: Živý KEN ukázal, jak vypadal před všemi plastikami. Ta proměna je neuvěřitelná!

Velislava je pochopitelně z nepovedené operace frustrovaná a od kliniky žádá odškodnění. To, kolik peněz nakonec dostane, však ještě není známo. „Můj život se kompletně změnil. Nemůžu si dát vanu, nemůžu řídit auto a nemůžu ani pracovat. Musím si kupovat tři letenky, abych mohla někam letět. Nemůžu si sednout. Můžu jenom ležet. Připadám si jako bezmocná a znetvořená žena. Jsem zoufalá,“ stěžuje si.

Na fotografie zpackaného zákroku se podívejte v naší galerii. Upozorňujeme vás ale, že to vážně není hezký pohled.

 

Zdroj: DailyMail

Galerie: Holky přistižené při odchodu od známosti na jednu noc. Není to pěkný pohled…

Články, které by tě mohly zajímat