Právě vysíláme

6 rad, jak nepokazit hned PRVNÍ RANDE

8. prosince 2015 8:45
6 rad, jak nepokazit hned PRVNÍ RANDE

Dlouhá příprava, trocha zdravé nervozity a můžeš vyrazit. První rande je tady! Jak se chovat, aby zároveň nebylo i poslední?

Konečně si ji potkal. To je on, tvůj vysněný idol. U kluků i holek je to vždycky stejné. Na první schůzku se těšíme, ale zároveň máme spoustu otázek a pochybností. Tady je pár rád, které by ti měly pomoc první rande nepokazit.

Přirozenost a řeč těla

Ještě nemusíš ani promluvit a protějšek už si o tobě udělá obrázek. Říká se, že někdy na to stačí jen pár sekund. Jak se pohybuješ, jak sedíš, díváš se druhému do očí, při podání ruky nemáš tzv. leklou rybu. Je toho víc než dost, co by si člověk měl při prvním setkání pohlídat. Přesto měj na paměti, že s přirozeností nejdál dojdeš.

Zapomeň na minulé vztahy

Slova jako „bejvalka“ nebo „ex“ na prvním rande radši zapomeň. Je přece celá řada jiných témat, než probírat, proč nedopadl tvůj minulý vztah. Jestli spolu budete, tak na podobné rozbory budete mít moře času.

Jídlo a pití

Nenáročné a vlastně docela ideální téma pro konverzaci, jestliže jste někde na skleničce nebo na večeři. Navíc se dozvíš, co má tvůj protějšek rád. A ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. Třeba to bude platit i ve tvém případě.

Cestování

Každý někde byl, někam jel, něco zažil. A když ne, tak je tu přeci téma vysněného místa nebo ideální dovolené. Opět ale měj na paměti, že nemusíš rozebírat, jak to byla poslední dovča s ex nebo že ses tam denně divoce opíjel.

Přátelé a sourozenci

Tohle je výborná možnost dozvědět se něco o lidech, které má tvůj protějšek kolem sebe. Jaké má vztahy se svými sourozenci a jakými se obklopuje kamarády. Vždyť se možná brzy s nimi seznámíš a budeš tak mít lepší šanci na ně udělat dojem a něčím zabodovat.

Záliby a plány do budoucna

Další z důležitých signálů, jak by mohl fungovat váš vztah. Najít společné koníčky a mít podobné názory na budoucnost je pro dlouhodobý vztah dost podstatné.

Samozřejmostí je, že se na prvním rande neopiješ, a ani návrhy na zakončení večera sexem nejsou tím správným předpokladem pro dlouhodobý vztah.

Články, které by tě mohly zajímat