Právě vysíláme

7 tipů na kabáty, v kterých se budeš těšit na zimu

12. listopadu 2015 16:30
7 tipů na kabáty, v kterých se budeš těšit na zimu

Ne každý má rád zimu, přeci jen sluníčko, voda a dlouhé noci v létě jsou většině z nás příjemnější. Máme pro tebe ale tipy na kabáty, s kterými se na zimu budeš vyloženě těšit.

Letošní zimu pofrčí nejen klasika, ale i ležérní elegance a originalita, kterou se snaží prodávat i konfekční značky. Jo a nezapomeňte na barvy, ne vždy je černý kabát to pravé ořechové 🙂

Jemné elegance se vzorem

Neboj se vzorů a nápadných střihů, můžou tě mile překvapit. Počítej ale s tím, že si ke kabátu budeš muset pořídit i nové boty ve stejné barvě. Je to originální a in 🙂

Župánek styl

Pokud nechceš extrémně vybočovat, ale zároveň nechceš být šedou myškou, zvol tenhle luxusní styl. Doporučujeme k němu jednoduché kozačky, které budou stejné barvy jako kabelka.

Sexy Army

I tento rok poletí kombinace koženky a látky. Výhodou těchto kabátů je rozmanitost v kombinaci s botami. Můžeš si vzít nejen cvočkované polobotky, ale i černé kozačky.

Umělá kožešinka s koženkou

Nejsme zastánci pravé kožešiny, proto volíme umělou. První rok kabáty vypadají skvěle, ale pozor na to, když si budete chtít kupovat kabát na „pár let“. Po delším používání ztrácí umělá kožešina šmrnc.

Neboj se barvy

Obleč si barvu, která tě rozsvítí a jde ti k barvě pleti a vlasů 🙂

Křivák je prostě super!

Nás to prostě baví. Vypadá to skvěle – elegance, styl, různé barvy a materiály.

Když černou, tak stylově

Na trhu je velké množství černých kabátů, ale jen občas najdeme originální. Neboj se kouknout i na net, kde je výběr mnohonásobně větší.

Tak a zimo pojď! 🙂

Články, které by tě mohly zajímat