Právě vysíláme

Evropa 2 spolu s Mistou roztančila Ostravu

13. května 2013 15:58
Evropa 2 spolu s Mistou roztančila Ostravu

Podívejte se na fotky z poslední roadshow Evropy 2

Moderátorský tým Evropy 2 za Vámi pravidelně každý měsíc vyráží v rámci akce Evropa 2 Live! Puschkin Tour. Naše poslední zastávka proběhla v ostravském klubu Alexandria a jako hosta jsme Vám dovezli zpěvačku Mistu. Na podiu se pak jako již tradičně vystřídali moderátoři Evropy 2 Iva Vavřínová či Libor Bouček. A protože Evropa 2 je hlavně o maXXimu muziky, o skvělý mix tanečních songů se postaral DJ Ondra Vodný.

FOTOGALERII najdete tady.

A kam se chystáme příště? Tým Evropy 2 společně s Mistou za Vámi přijede do klubu Gapa v Čisté u Rakovníka. Nenechte si to ujít 29. června 2013.

crowd

Evropa 2 Live! Puschkin Tour vám přináší nejjemnější vodka se silou medvědí – vodka Puschkin – www.puschkin.cz. Puschkin vodka se řadí mezi vodky s nejbohatší tradicí a vyrábí se podle původní receptury z roku 1929. Od roku 1990 patří tato značka, která má v logu medvěda,  firmě Berentzen. Dnes ji v ČR distribuuje společnost RUDOLF JELÍNEK a.s. Kromě čisté vodky, která je nejjemnější vodkou se silou vpravdě medvědí, přichází  značka Puschkin v roce 2001 jako první s vodkou ochucenou o taurin a kofein, tedy ideální kombinaci energy drinku a vodky pod názvem Puschkin Time Warp.

puschkin

 

Články, které by tě mohly zajímat