Právě vysíláme

Hlasování v Blogerce roku začalo! Vyhrát může i naše Zorka :)

6. října 2014 13:50
Hlasování v Blogerce roku začalo! Vyhrát může i naše Zorka :)

Zorka soutěží v kategorii LIFE 🙂

Od 1. října 2014 mohou čtenáři udělit hlas své oblíbené blogerce a ovlivnit tak, zda se zařadí mezi finalistky již druhého ročníku Blogerky roku. Říjnové hlasování navazuje na zářijové nominace, kdy byly stejně jako minulý rok nominovány autorky blogů do několika tematických kategorií.

 

HLASOVAT PRO ZORKU MŮŽETE ZDE: HTTP://WWW.BLOGERKAROKU.CZ/NOMINOVANE-BLOGY/ZORKA-HEJDOVA

Přibyla nová kategorie

K původním pěti kategoriím Beauty, Fashion, Food, Life a Objev roku však letos přibyla šestá, a to Video Blogerka roku. Kromě čtenářů ovlivní výběr finalistek prostřednictvím svých hlasů také porota, ve které tentokrát usednou osobnosti, jako je Petr Havlíček, Dita Pecháčková nebo vizážista celebrit Petr Bauer.   

Šest vítězných blogů

 Celkem z padesáti blogů (z kategorií Fashion, Beauty, Life a Food postoupí vždy 10 finalistek a z kategorií Video a Objev roku 5 blogů s nejvyšším počtem hlasů).

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK

Blogerka roku vyvrcholí slavnostním večírkem, kde budou za účasti sponzorů, mediálně známých osobností a dalších příznivců české blogové scény, vyhlášena jména vítězek, které si zde převezmou své ceny.  Hlavním mediálním partnerem Blogerky roku 2014 je tentokrát rádio Evropa 2 a večerem bude hosty opět provázet oblíbený moderátor Evropy 2 Ondra Vodný.         

Hlasovat mohou čtenáři prostřednictvím portálu Blogerkaroku.cz, kde rovněž mají možnost sledovat celé dění.    

Pokud ještě nesledujete svou oblíbenou blogerku, můžete začít na www.Blogerky.cz

Články, které by tě mohly zajímat