Právě vysíláme

Hudební ceny Evropy 2 jsou rozdány, absolutní vítězkou je Celeste Buckingham

20. března 2014 19:05
Hudební ceny Evropy 2 jsou rozdány, absolutní vítězkou je Celeste Buckingham

Koukněte na kompletní výsledky Hudebních cen Evropy 2 za rok 2013

Evropa 2 ve spolupráci s Europou 2 vyhlásila 2. ročník svých Hudebních cen. Slavnostní vyhlášení proběhlo ve čtvrtek 20. března přímo ve vysílání, kdy Evropa 2 rovněž slavila své 24. narozeniny. Ceny přišli předat a vyhlásit moderátoři a moderátorky Evropy 2 a Europy 2. O designovou sošku pro vítěze se tento rok postaral Bořek Šípek.

fr

V kategorii CZ/SK zpěvačka zvítězila Celeste Buckingham, která se s námi spojila prostřednictvím telefonátu a poděkovala všem fanouškům za podporu.

V kategorii zahraniční zpěvačka zvítězila na základě Vašeho hlasování Ellie Goulding.

Živě do studia si pak pro svou cenu za triumf v kategorii CZ/SK kapela přišel Richard Krajčo – frontman vítězných Kryštof.

Stejně jako minulý rok podpořily Directionerky z Česka a Slovenska své oblíbence a One Direction tak zopakovali úspěch z loňského roku, kdy se stali dokonce absolutními vítězi Hudebních Cen Evropy 2. Letos ovládli kategorii zahraniční kapela.

Na DJ´s scéně zabodovali DJ Avicii a Michael Burian.  

Mezi zpěváky si posluchači Evropy 2 a Europy 2 nejvíc oblíbili Majka Spirita, který zvítězil v kategorii CZ/SK zpěvák.

Ze zahraničních zpěváků si nejvíc Vašich hlasů vysloužil Macklemore.

Prestižní kategorii Objev roku přišel vyhlásit prezident společnosti Lagardere Active Michele Fleischmann. Z jeho rukou si cenu převzal 16letý Adam Mišík, který rovněž osobně dorazil do studia.  

V kategorii CZ/SK píseň se radovali opět Majk Spirit a Celeste Buckingham, jejichž song "I Was Wrong" od Vás získal nejvíc hlasů.

Mezi zahraničními songy bodoval Avicii ve spolupráci s Aloe Blaccem a jejich "Wake Me Up".

Asolutní vítězství za největší počet došlých hlasů od Vás pro tento rok získala 18letá Celeste Buckingham. Všem vítězům a vítězkám moc gratulujeme!

Články, které by tě mohly zajímat