Právě vysíláme

Hvězdy, které vyhasly příliš brzy

2. března 2015 12:29
Hvězdy, které vyhasly příliš brzy

Drogy, prášky, autonehoda, nehoda… ukončily život ne jedné hvězdě 🙁

Michael Jackson

Popový král zemřel v roce 2009 na selhání srdce. Příčinou jeho smrti byla otrava silným sedativem, které Jacksonovi podával proti bolesti jeho osobní lékař, který byl obviněn z neúmyslného zabití, ale později byl propuštěn na kauci. Smrt Michaela zasáhla celý svět. Milióny fanoušků se s tím nemůžou srovnat dodnes.

Amy Winehouse

Mladá geniální hudebnice s nezapomenutelným hlasem a sebezničujícím životním stylem. Našli ji mrtvou ve vaně. Amy měla už dříve problémy s drogami a to se jí stalo pravděpodobně osudným.

Whitney Houston

Jedna z nejúspěšnějších světových zpěvaček a nejvíce oceňovaná umělkyně všech dob. Zemřela nešťastnou náhodou, když se utopila ve vaně. K její smrti pomohly problémy se srdcem a kokain.

John Candy

Kanadský filmový herec se proslavil trhákem Kokosy na sněhu, ve kterém hrál trenéra. Také ho můžete  znát z  komedii Letadla, vlaky, automobily. Sympatický tlouštík bojoval celý život s obezitou. Rok před smrtí držel přísné diety a přestal kouřit. Bohužel zemřel ve svých 43 letech  na srdeční infarkt.

Heath Ledger

Australský herec se proslavil rolí ve filmu Zkrocená hora, za kterou získal i nominaci na Oscara a Zlatý glóbus. Spekulovalo se, že to byla sebevražda, ale ukázalo se, že ho zabila kombinace antidepresiv a prášků na spaní. Po své smrti získal  Zlatý Glóbus za roli Jokera ve filmu Temný rytíř. Jen škoda, že se toho nedožil.

Paul Walker

Hvězda filmové série Rychle a zběsile. Paul zemřel při tragické autonehodě v Los Angeles. Červené Porsche, které řídil jeho přítel, vylétlo ze silnice, nabouralo do sloupu a začalo hořet. Mladý sympaťák miloval rychlost a luxusní auta. Zemřel alespoň při tom, co miloval. Fanoušci ho můžou vidět v premiéře filmu Rychle a zběsile 7.

Elvis Presley

Ve věku 42 let zemřel král rock’n’rollu.

Elvise prý našla v bezvědomí jeho snoubenka Ginger Aldenová, bezvládné tělo leželo na zemi v koupelně. Lékaři konstatovali smrt předávkováním medikamenty.

O jeho smrti se spekuluje dodnes.

Kurt Cobain

Americký zpěvák, kytarista, skladatel, frontman skupiny Nirvana.

Zastřelil se brokovnicí a zanechal dopis na rozloučenou. Ten den skončila i závratná kariéra jeho skupiny Nirvana.

Kurt byl citlivý člověk. Není tajemstvím, že byl těžce závislí na heroinu. Velmi těžko se smiřoval se slávou, měl časté deprese a věčné hádky s manželkou mu také určitě nepřidaly.

Cory Monteith

Kanadského herce, který se proslavil rolí středoškolského studenta Finna v televizním seriálu Glee, našli v hotelovém pokoji. Vedle bezvládného těla se našlo narkomanské „nádobíčko“, lžička se zbytky heroinu a injekční stříkačka. Pohledný herec a lamač dívčích srdcí zemřel na předávkování.

Marilyn Monroe

I po půl století je smrt nezapomenutelné  Marilyn záhadou. Zpráva o její smrti šokovala celý svět. Dodnes se spekuluje o její smrti.

Jen málokdo nezná její jméno. Byla filmovou herečkou, zpěvačkou, producentkou  a dodnes je ikonou ženské krásy. Ještě, aby ne. Její půvad je nadčasový a nikdy nevyjde z módy.

Petr Muk

V pouhých 45 letech nás opustil umělec, který silně vynikal na české scéně. Zpěvák byl nalezen ve svém bytě. Předávkoval se léky a zapil je alkoholem. Petr od svých 19 let trpěl maniodepresivní psychózou a musel být pod neustálým dohledem psychiatra.

 

Momentálně bojuje o svůj život i dcera Whitney Houston – Bobbi Kristina Houston

Dceru Whitney Houston našli ponořenou obličejem dolů ve své vaně. Nikdo však neví  přesný důvod jejího kolapsu. Bobbi chtěla jít ve stopách své matky a živit se zpíváním. I když jí lékaři nedávají velké šance, naděje umírá jako poslední. Bobbi je bojovnice a my ji přejeme, aby se nevzdala.

Články, které by tě mohly zajímat