Právě vysíláme

Nová bondovka SPECTRE odhalí první trailer a my jako hrdí mediální partneři budeme přitom!

26. března 2015 16:02
Nová bondovka SPECTRE odhalí první trailer a my jako hrdí mediální partneři budeme přitom!

Rok 2015 se nese ve znamení dalšího pokračování nejdéle běžící filmové série v dějinách. Na podzim, konkrétně 6. listopadu, se na plátna kin dostane v pořadí již 24. bondovka s názvem SPECTRE.

My vám jako hrdí mediální partneři bondovky přineseme vždy něco navíc 🙂 Můžete se těšit na zajímavosti z natáčení a veškeré novinky vám budeme servírovat pěkně s grácií – protřepané, nemíchané 🙂

Můžete se těšit na exkluzivní premiéru traileru na našem webu a FB stránkách už tuto sobotu!

A na co se těšit v nové bondovce?

V hlavní roli se už po čtvrté vrací charizmatický Daniel Craig, kterého milióny fanoušků po celém světě považují za toho nejlepšího představitele slavného agenta 007 od spisovatele Iana Fleminga. Režie se, tak jako u super úspěšného titulu SKYFALL, opět ujal Sam Mendes. K hereckým hvězdám, které se objevily již v předcházejícím filmu (Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw a Rory Kinnear), přibyla další zvučná jména – Tarantinův oblíbenec Christoph Waltz, Andrew Scott známý jako úhlavní nepřítel Sherlocka Holmesa, Dr. Moriarty z populárního TV seriálu BBC, či Léa Seydoux, kterou si diváci zapamatovali díky postavě Emmy v kontroverzním festivalovém snímku Život Adele. Seznam hereckých hvězd uzavírá krásná Monica Belluci, která je ve svých 50 letech nejstarší herečkou, která si kdy zahrála Bond Girl.

Natáčení je momentálně v plném proudu a herci i celý štáb se z Londýna, kde padla první klapka, postupně přesouvali do rakouského lyžařského střediska Sölden a následně do Říma. Poslední zastávkou na cestě za dalším filmovým dobrodružstvím Jamese Bonda je daleké Mexiko.

Příběh filmu tvůrci zatím důsledně tají a známý je jen velmi stručný popis děje. Bond dostane záhadný odkaz z minulosti, který ho přivede na stopu neslavně známé zločinecké organizaci. Mezitím co M rozehrává v Londýně vysokou politickou hru za zachování tajné služby, Bond postupně rozplétá složitou pavučinu lží, aby nakonec odhalil děsivou pravdu o SPECTRE.

Více se snad všichni nedočkaví diváci dozvědí z prvního traileru, který bude v premiéře uveden v noci z pátku 27. na sobotu 28. března a Evropa 2 bude přitom!

Články, které by tě mohly zajímat