Právě vysíláme

Ranní show Evropy 2 představila „šedesátku“: Vojtek versus Geislerová!

13. září 2012 12:05
Ranní show Evropy 2 představila „šedesátku“: Vojtek versus Geislerová!

Pepa Vojtek z Kabátů porazil Aňu Geislerovou v nové zábavné soutěži šedesátka, kterou můžete nově slyšet každé ráno v Ranní show.

Šedesátka neboli „bitva hvězd“ je nová soutěž, kterou jsme odstartovali tento týden.  „Celé zadání je o tom, mluvit šedesát vteřin na jedno téma. Což je zdánlivě jednoduchý úkol, ve skutečnosti ale docela komplikovaný, jen si to zkuste. Mluvit na jedno téma šedesát sekund je docela problém, zvlášť když máte tři omezení. Nesmíte zaváhat, odbočit od tématu a opakovat se. V tu chvíli uslyšíte klakson a na téma začíná mluvit soupeř,“ vysvětluje Leoš Mareš. Soupeři se při porušování pravidel hlídají navzájem a parta z Evropy 2 posuzuje, jestli je stížnost a následná výměna oprávněná.

Prvními hráči v "šedesátce" se stala Aňa Geislerová a Pepa Vojtek a tématem pro minutové povídání bylo pivo. Protože Pepa hned na začátku zaváhal, Aňa ho ze hry vyřadila klaksonem a spustila: „Pivo má krásnou zlatavou barvu a nejlepší je hodně vychlazené. Může se pomalu usrkávat, ale to je potom člověk víc opilý a tak se vyplatí vypít ho rychle. Ale to se vlastně taky nevyplatí, protože pak je taky opilý, jako když ho vypil pomalu.“ Ačkoliv se zdálo, že Aňa má dobře nakročeno k vítězství, ve výsledku bylo všechno jinak, poslechněte si tady, jak ji nakonec Pepa v „pivním mači“ porazil.

Soutěž poběží v rámci Ranní show každý všední den ráno, dvojice budou soutěžit celý týden a tak budeme finálního vítěze znát vždy v pátek.

Články, které by tě mohly zajímat