Právě vysíláme

Ranní Show Live 2010

29. ledna 2010 10:37
Ranní Show Live 2010

Jak to bude letos?

Česká republika zažije v roce 2010 největší zábavní show v historii a pro jeden večer propojí vaše město, váš region a přilehlé planety v jeden ohromný vesmír zábavy.

Hvězdné bude i bavičské komando, v jehož čele vystoupí kapitán showbusinessu, moderátor, dj a zpěvák Leoš Mareš. Samozřejmě nebudou chybět ani jeho skvělí parťáci Ranní Show Evropy 2, Patrik Hezucký a půvabná Lucie Šilhánová. K této nadprůměrně veselé trojici bude jako host přizván moderátor Pavel Cejnar.

Hudební rozjezd vezme do svých rukou rezidentní Dj celé show za pomoci vybrané djské posádky daného regionu.

Kompletní tour proběhne pouze v osmi vybraných regionech a to na zimních stadionech, výstavištích a ve velkokapacitních objektech.

Čekají vás super soutěže, volba “nej dívky” show a ve finále celé tour, krásné tanečnice a hostesky, specialní laserová show z Holandska a k tomu světla a projekce od profi mistrů ze společnosti Koncertservis, která spolupracuje například s Českou Televizí nebo zajištuje světelné show na mnoha megakoncertech a vyhlášených festivalech.

V celém pavilonu bude postaven masivní grandsupport, na který bude zavěšena obří konstrukce světelných efektů, videoprojekcí  a pyrotechniky. Zvukovou kulisu obstará systém EAW z USA.

Třešničkou na dortu pak bude vystoupení taneční skupiny TBASS, která je ověnčena tituly čtyřnásobní mistři České repubilky ve stylu breakdance, vícemistři světa, taneční skupina roku 2008 v ČR.

Tešit se můžete nejen na  jedinečný program a doprovodnou show, vysoký komfort a služby, ale  k umocnění zážitků vám jistě poslouží i kvalitně připravené bary včetně oblíbených koktejlů, jejichž cílem bude uspokojit  všechny  za příznivé a dostupné ceny. Ti z vás, co dorazí již na začátku party, se mohou těšit ze společnosti šťavnatých hostesek, které vám poskytnou ochutnávku vybraných drinků.

Věříme, že jsme vás v krátkosti naladili na stejnou vlnu a že se s námi svezete na jednom z největších zábavních projektů České republiky, které pro vás ve spolupráci s rádiem Evropa 2 připravujeme.

Celá tour má speciálně připravenou webovou prezentaci, kde budete moci získat potřebné informace, prohlížet fotky z minulých akcí, soutěžit o super ceny a nebo nám jednoduše napsat svoje postřehy. Více na www.evropa2.cz

ršl vizuál

Články, které by tě mohly zajímat