Právě vysíláme

Vyhlášení Hudebních cen Evropy 2 a Europy 2 byla hudební událost roku a luxusní show

20. února 2015 16:03
Vyhlášení Hudebních cen Evropy 2 a Europy 2 byla hudební událost roku a luxusní show

Hudební ceny Evropy 2 a Europy 2 nás pohltili na celý měsíc. Od 19. 1. jste hlasovali o sto šest, aby vyhráli právě vaši oblíbenci a favoriti. A 18. 2. už jsme byli všichni napjatí, a hltali jsme každé slovo moderátorů Jindry Ekla a Matúše Krnčoka (Europa 2), abychom věděli, kdo zvítězil. A už od začátku bylo jasné, že předávání cen bude fakt mega show.

Kdo neslyšel, o dost přišel. Výsledky najdete zde, ale my vám aspoň zprostředkovaně přiblížíme to, co se dělo přímo ve studiu.

Kromě moderátorů z obou rádií, kteří nás baví stále, nás totálně dostali hosti (tímto všem hostům velmi děkujeme, byli jste neuvěřitelní). Jako song pro Celeste Buckingham v podání Rudy z Ostravy živě v éteru??? To aby se textaři z Čech báli o svůj job, protože Ruda nasadil svou přetextovanou skladbou od Elvise laťku tak vysoko, že ji snad jen Xindl X přeskočí. A když jsme u Xindla X – věděli jste, že složil texty písní našich dalších dvou hostů, kteří s námi byli ve studiu a to pro kapelu Těžkej Pokondr a kapelu Slza? Ta byla mimochodem tak v šoku, že vyhrála rovnou dvě nominace, že z nich naši moderátoři dostali asi tak dvě slova (kluci jsou skromní a skvělí. Těšíme se, že je tu zase budeme brzy mít na návštěvě). Nicméně totálně nás odzbrojil Albert Černý (vyhrál Zpěváka roku). Poté, co se dobrovolně přiznal, že si rád prozpěvuje Beyoncé, „dal jak pán“ do éteru Eminema. A že hodně slušně!

Prohlédněte si fotogalerii, záznam, nominované nebo online online přenos z cen.

 

A nakonec bychom chtěli poděkovat všem fanouškům, posluchačům a prostě všem co hlasovali, protože díky vám nevyhrává jen Kája a Lůca Slavíky, ale jsou tu také ceny pro…no zkrátka jiné ročníky 🙂 Díky za všechny pozitivní ohlasy, které nám dávají další a další motivaci pro vás připravovat exkluzivní obsah a akce. Jste nejlepší 🙂

Váš tým Evropy 2

Články, které by tě mohly zajímat