Právě vysíláme

Hvězda reality show vydělala miliony prodejem prdů. Kvůli nadměrné produkci plynů ji museli hospitalizovat

6. ledna 2022 11:10
Hvězda reality show vydělala miliony prodejem prdů. Kvůli nadměrné produkci plynů ji museli hospitalizovat

Češka Stephanie Matto, která od dětství žije v USA, si vybrala vskutku originální druh podnikání. Koncem minulého roku začala prodávat své pšouky a vydělala miliony. Byznys se jí ale vymstil, skončila v nemocnici z důvodu nadměrné plynatosti.

Hvězdu reality show 90 dní do svatby byla hospitalizovaná, protože měla silné bolesti na hrudi. Byla strachy bez sebe, myslela si, že má infarkt. Výsledky testů odhalily, že bolest způsobila nadměrná plynatost způsobena nevhodným stravováním. Stephanie strava se skládala z černých fazolí, vajec a banánových proteinových šejků.

„Myslela jsem si, že umřu, že jsou to moje poslední minuty. Rozhodně jsem to přehnala,“ vyjádřila pocity Stephanie zahraničním médiím. Kontroverzní podnikání rozjela v listopadu, překvapivě na poptávku svých fanoušků. Prdy prodávala online ve sklenici s okvětním lístkem za téměř 22 000 korun. O produkt byl velký zájem a poptávka začala převyšovat nabídku. Stephanie během vánočních svátků udělala slevu 50 %, a tak se snažila navýšit produktivitu.

To se ji stalo osudným. K fazolím a vejcím přidala proteinové banánové koktejly, jak uvedla na instagramu, díky nimž docílila štiplavějšího zápachu. Právě tahle kombinace byla velká chyba, i když v produktivitě zabrala.

„V jeden den jsem měla i tři proteinové koktejly a polévku z černých fazolí. Hned večer jsem cítila, že je něco špatně. Začala jsem mít křeče a těžko se mi dýchalo. Kdykoliv jsem se nadechla, píchlo mě u srdce. Začala jsem panikařit,“ popsala Stephanie.

V nemocnici lékařům nepřiznala své zvláštní podnikání, ale prozradila, jak se stravuje. To lékařům stačilo, i hned věděli oč jde. Stephanie dostala léky na plynatost a lékaři ji důrazně doporučili změnit stravu.

Stephanie Matto tvrdí, že za dva měsíce podnikání vydělala bizarním prodejem neuvěřitelných 4 388 800 korun.

Články, které by tě mohly zajímat