Právě vysíláme

Karlos Vémola oznámil definitivní rozchod: Nevěra, diamanty od milence a facky

11. ledna 2022 11:17
Karlos Vémola oznámil definitivní rozchod: Nevěra, diamanty od milence a facky

Karlos Vémola plánoval se snoubenkou Lelou Ceterovou svatbu a pohádkový život ve Vémolandu. Místo toho šokoval na sociální síti prohlášením, ve kterém oznámil definitivní rozchod.

Vztah Lely Ceterové a Karlose Vémoly prošel velkou krizí již dříve, kdy se na několik měsíců rozešli a Lela se s dcerou Lili odstěhovala do Bratislavy. Pak se udobřili a následoval velký návrat s pompézním zasnoubením. Zdálo se, že jejich vztah je zalitý sluncem. Je to pouhých pár týdnů, co Lela porodila Karlosovi syna Rockyho. Ani narození jejich druhého společného potomka jejich vztah nezachránilo. Karlos a Lela oficiální konec,“ prohlásil zápasník na Instagramu.

„Nikdy neperu prádlo na sociálních sítích, ale dneska bohužel nemůžu jinak,“ uvedl Vémola šestiminutové video, které natočil v dětském pokojíčku. Terminátor na Lele nenechal nit suchou, údajně z něj udělala paroháče. „Přišel jsem na to, že má poměr s jiným frajerem. Je to o to horší, že to byl můj dobrý kamarád. Ona chce teď všude na sociálních sítích dávat, že já jsem ten nevěrník, že ji biju a tak dále,“ pokračuje zápasník MMA.

Došlo i na facky

„Dovedete si představit, když chytnete ženu se svým velice dobrým kamarádem, takže facky začnou lítat. Facku dostal jenom on, dostal dvě. Ne za to, že spí s mojí ženou, ale za to, že je prase. Za to, že si hraje na kamaráda. Lely jsem se ani nedotkl,“ přiznal Vémola a zároveň na videu uznal, že měl situaci řešit s chladnou hlavou a ne násilím.

„Já na to přišel tak, že Lela má všude Cartiery, diamantové prsteny, náhrdelníky. Já teď nezápasím, já na to nemám. Samozřejmě mi to bylo divné. Ona mi řekla, že si vydělává Instagramem. Nejsem žárlivec, ale vyšetřoval jsem to a zjistil, že to má všechno od mého kamaráda. Jenže Lela neví, že pan Kaiser má velice bohatou manželku, která ty peníze zdědila,“ prozradil Terminátor.

Podle Karlose je Lelin milenec Vít Kaiser, jenž prý má doma nemocnou manželku, která stejně jako Lela nedávno porodila. „Všechno jsou to lži! Budeme se bránit, už to řešíme s právníky a klidně to dokážeme,“ uvedla paní Kamila, manželka Víta Kaisera pro Expres.cz. Podle Kamily její manžel nebyl s Vémolou velký kamarád a pravda je prý někde jinde: „Vítr fouká trochu jinak. Můj manžel žádný vztah mimo mě nemá, máme dvě malé děti, žijeme řádným rodinným životem, jsme defacto pořád spolu a problémy jiných odmítáme řešit na úkor vztahu v naší rodině.“

Články, které by tě mohly zajímat