Právě vysíláme

Matka nechala potetovat batole, teď sklízí kritiku

28. června 2023 15:49
Matka nechala potetovat batole, teď sklízí kritiku

Shamekia Morris z Floridy schytává kritiku ze všech stran. Svou lásku k tetování se snaží přenést i na svého syna. První tetování mu nechala udělat už v šesti měsících, nyní má dva roky a má malůvky po celém těle.

Matka dvouletého Treylina Armaniho je obrovskou milovnicí tetování. Na svém těle jich má několik desítek. Vlastní kůže jí však přestala stačit a jakmile bylo jejímu synovi půl roku, nechala potetovat i jeho. Aktuálně jsou mu roky dva a má už malůvky po celém těle. Shamekiu Morris nyní lidé označují za špatnou matku. „Měla bys být ve vězení,“ píší jí.

Žena z Floridy však své sledující, kterých má na TikToku před tři sta tisíc, uklidňuje. Tetování jsou pouze dočasná. „Nezáleží mi na tom, že mě lidé kritizují. Tohle je životní styl, který si užíváme,“ uvedla a fotky svého syna i nadále sdílí na sítích.

Morris dokonce sdílela video zachycující proces „tetování“ jejího syna. „To, co si o někom myslíte, neurčuje to, kým se stane v budoucnosti,“ vzkazuje v rozhovoru pro Truly lidem, kteří říkají, že s takovým přístupem bude z jejího syna kriminálník. „Zraňuje to moje city, vím, že nejsem špatná máma,“ dodává.

 

Články, které by tě mohly zajímat