Právě vysíláme

Němka Marie se toho nebojí, nechala si potetovat oční bělmo a rozdělit jazyk

26. prosince 2022 9:10
Němka Marie se toho nebojí, nechala si potetovat oční bělmo a rozdělit jazyk

Marie Spallek se řadí k ženám, které se nebojí extrémních proměn. Vždy se jí u lidí líbila extravagance, rozhodla se tak, že i ona si najde svůj vlastní styl. Netrvalo dlouho a našla si zalíbení v tetování, které ji změnilo k nepoznání.

Kdybyste porovnali fotografie třiatřicetileté Marie Spallek z Německa s těmi, na kterých je zobrazena jako středoškolačka, pravděpodobně byste ji nepoznali. Žena v posledních letech tvrdě bojovala za to, aby si splnila svůj sen. Odjakživa fandila lidem, kteří byli extravagantní a vynikali tak v davu. A ona se rozhodla mezi ně zařadit.

Nejenže se Maria nechala celá potetovat, a to včetně jedné oční bulvy, ale po vzoru svých „kolegyň“ si nechala také rozpůlit jazyk. Děsivé, že? Ona však říká, že právě díky tomu se konečně cítí být sama sebou. „Rodina byla šokovaná, když jsem si oční bělmo nechala potetovat. Záhy ale zjistila, že jsem tak mnohem šťastnější,“ nechala se žena slyšet.

A ačkoliv je sama se svou proměnou spokojená, denně slýchá spoustu negativních komentářů a narážek na svoji osobu. „Dva lidé na mě jednou plivli,“ uvedla Spallek. „Jiná osoba mě zase jednou zastavila na ulici a zeptala se mě, jestli vím, že jsem ošklivá.“

Aby neupadla do depresí, rozhodla se začít chodit na terapie. A říká, že by je doporučila všem. „Každý si díky nim najde svoji cestu ven. Je důležité, abyste se cítili dobře ve vlastním těle,“ ví třiatřicetiletá žena.

Články, které by tě mohly zajímat