Právě vysíláme

Pohřební služba způsobila poprask! Kampaň na rakve s polonahými modelkami

4. února 2022 13:10
Pohřební služba způsobila poprask! Kampaň na rakve s polonahými modelkami

Ruská pohřební služba rozjela kontroverzní kampaň, za kterou na sociálních sítích sklidila mnoho hejtů. Ve videu na služby láká prostřednictvím pózujících modelek v sexy spodním prádle u rakví.

Zdá se, že pohřební služba v Rusku věří, že sex prodává, dokonce i po smrti. Na focení si najala spoře oděné ženy, aby tančily kolem rakví. „Máme kvalifikované pracovníky, kteří se ujmou organizace vašich pohřbů zodpovědně, a to od papírování až po samotný obřad,“ informuje firma Horonim u kontroverzního videa, na které se podívejte níže. Mladé slečny pózují v sexy prádle u rakve, ale dokonce i v ní.

Video nasbíralo stovky tisíc zhlédnutí jak na Instagramu, tak i na TikToku. Přestože na jedné ze sociálních sítí vypnuli komentáře, na druhé sklidili od lidí velkou kritiku.  „Nevkusný a urážlivý,“ napsal jeden uživatel a další se přidal: „To je otřesné, zbláznili jste se.“ „Není tohle rouhání? Myslím si, že ano.“ „Proč bychom potřebovali obnažené ženy, aby nám propagovaly něco tak osobního a ponurého?“ ptal se jiný uživatel. „Je to horor, že lidé ztrácí veškeré zábrany. Svět se zbláznil,“ napsal další.

Co na kontroverzní kampaň říkáte? Hlasujte na konci článku.

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat