Právě vysíláme

Trend matek na TikToku: Svým dětem nečekaně rozbíjí vejce o čelo. Je to trapas, nebo jen sranda?

25. srpna 2023 14:27
Trend matek na TikToku: Svým dětem nečekaně rozbíjí vejce o čelo. Je to trapas, nebo jen sranda?

Na sociálních sítích  můžeme najít všemožný obsah – milý, pozitivní, inspirativní, ale také zlý, šikanující, zlý nebo i nechutný. Internet je zkrátka obrovská studna věcí, které jsou často i bizár. Do jaké skupiny nyní řadit trend, který koluje mezi matkami na TikToku?

Být slavný na TikToku, získat čísla sledovanost a dostat se na ForYou page. O tom sní řada tvůrců na TikToku a pro popularitu často následují bezduché trendy, které jim mají zajistit popularitu. Na TikToku vzniká mnoho nebezpečných a bizarních trendů, které často napodobují malé děti. Nyní se jeden takový trend rozmohl mezi maminkami a uživatelé se nemohou shodnout v tom, zda se jedná o vtipnou věc, nebo jde spíš o trapný bizár, který navíc zneužívá opravdu velmi malé děti. 

Nový trend nese název “egg crack” a spočívá v tom, že matky nečekaně rozbijí vajíčko o čelo svého dítěte. Ačkoliv se možná na první pohled zdá, že se jedná o nevinný vtípek, některé matky tuto věc zkouší na opravdu malá batolata a celá situace tak nakonec skončí velkým pláčem. 

Trend se na TikToku rozmohl ve velkém a zatímco jedné skupině uživatelů to přijde vtipné, najde se i mnoho lidí, které toto chování matek nechápou. “Styďte se, měli byste své dítě za každou cenu chránit a ne jim rozbíjet vajíčko o hlavu a ještě se tomu smát,” zní například v jednom z kritických komentářů.

Nutno však dotknout, že rozhodně ne všechny děti působí, že by ze situace měly trauma. Několik malých capartů věc rozesměje. Jak už jsme ovšem psali níže, některé děti jsou na to až příliš malé a nechápou, co právě teď jejich milovaná maminka udělala. 

Podívejte se na kompilaci „egg crack“. Co na ní říkáte vy?

Články, které by tě mohly zajímat