Právě vysíláme

10 důvodů, proč nemůžeme být naštvaní, pokud nás dnes Chorvaté porazí

17. června 2016 13:10
10 důvodů, proč nemůžeme být naštvaní, pokud nás dnes Chorvaté porazí

Ať už jste fanoušky fotbalu či ne, určitě jste měli možnost před týdnem zaznamenat zahájení Mistrovství Evropy ve fotbale 2016. A když je dneska v šest ten náš ,,mač”, nebylo by od věci se na něj trošku připravit. Podívali jsme se proto našemu dnešnímu soupeři Chorvatsku na zoubek a zjistili jsme, že i kdybychom náhodou tomuto přímořskému státu v utkání podlehli, nemohli bychom být naštvaní. Vždyť Chorvati se na nás každou letní sezónu tak pečlivě připravují. A ruku na srdce, nemáme se u nich vždy dobře? 
Podívejte se na žebříček 10 věcí, které jsou na Chorvatsku boží!

  1. Nejkratší cesta k moři autem, autobusem, na motorce i letadlem.
  2. Chorvatský jazyk je podobný českému, tudíž je to jedna z malá zemí, kde se snadno domluvíme, aniž bychom museli používat jen ruce a nohy.
  3. Jejich zmrzlina? Absolutní zázrak! A k tomu ta obrovská porce. Mňam.
  4. Do Chorvatska si můžeme přibalit i našeho domácího mazlíčka. Vstřícnost Chorvatů je obdivuhodná.
  5. Cena vs. kvalita? Naprostá spokojenost! Pohodlí a zábava za nízkou cenu.
  6. Na každém rohu najdeš stánek s čerstvým ovocem, které nejen chutná výborně, ale máš i jistotu, že se právě neláduješ chemickými příměsemi. Lahůdka!
  7. Jsi milovníkem kávy? V Chorvatsku seženeš nejen ty nejlepší zrnka kávy přivezené až z Jižní Ameriky, ale i vynikající kavárny s tím nejlepším servisem široko daleko.
  8. Na své si v Chorvatsku přijdou také obdivovatelé přírody a nadšenci historie, zásluhou rozmanité krajiny a spoustě památek.
  9. Příznivci společenského života, klubů a městského ruchu řadí Chorvatsko mezi své oblíbené země především díky četnému množství barů a diskoték.
  10. Láska, ale i cestování prochází žaludkem. V Chorvatsku si můžeš dopřát ty nejlepší ryby, mořské plody a jiné speciality pestré chorvatské gastronomie. Zkrátka všehochuť.

Články, které by tě mohly zajímat