Právě vysíláme

50 CENTA naštvalo, že mu Instagram smazal fotky. Natruc postuje snímky se sexuální tématikou!

12. října 2018 9:10
50 CENTA naštvalo, že mu Instagram smazal fotky. Natruc postuje snímky se sexuální tématikou!

Nejenom Facebook, i Instagram má svá přísná pravidla, kterými se musí řídit každý uživatel. A právě zákaz postování až příliš odhalených těl je jedno z nich. Rapperovi 50 Centovi to je však šumák!

Slavný rapper a autor mnoha hitů se rozhodl, že na pravidla kašle a na svůj profil přidával jedno odhalené ženské pozadí za druhým. Po nějaké době na to však doplatil a ony fotografie mu Instagram na základě porušení pravidel smazal.

50 Centa tento razantní krok rozčílil, a tak přidal fotografii se snímkem obrazovky daného upozornění o odstranění nevhodného obsahu, pod kterou napsal, že s Instagramem končí a přirovnal ho k exkrementu.

S touto oblíbenu sociální sítí se však přeci jenom nakonec nerozloučil. Naopak se rozhodl, že se Instagramu za smazání fotek pomstí a natruc začal postovat fotografie se sexuální tématikou. Jeho profil tak nyní obsahuje snímky ze sado-maso hrátek, nahé ženy a dokonce i filmové plakáty, které by se na Instagramu rovněž objevovat neměly, protože mohou porušovat autorská práva.

Prozatím tyto fotky na jeho profilu zůstávají. Je však jen otázkou času, kdy je Instagram kvůli nevhodnému obsahu opět smaže. Pravidly se holt musí řídit každý, dokonce i 50 Cent!

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat