Právě vysíláme

7 příznaků toho, že o víkendu moc pijete

20. července 2019 16:10
7 příznaků toho, že o víkendu moc pijete

Alkohol k víkendu zkrátka patří, o tom se nemusí dlouze spekulovat. Jak ale poznat, že to s tekutým společníkem přeháníte?

  1. V pondělí chodíte do práce rovnou z poslední kalby. Ruku na srdce, každému se to někdy stalo. Když ale jde o pravidelnou věc, měli zbystřit. Možná to s alkoholem přeháníte.
  2.  V pátek odpoledne začínáte otevírat pusu naprázdno a připomínáte kapra na suchu. Proč? To vaše podvědomí netrpělivě vyhlíží moment, kdy si bude moct dopřát tekuté potěšení.
  3.  Před víkendem už po vás v práci nikdo nemůže nic chtít a běda mu, pokud se vás tam pokusí zdržet jen o sekundu déle. (Dobře, tohle nemusí být nutně způsobeno touhou po alkoholu, ale… šáhněte si sami do svědomí)
  4. Na víkendu si už ani nenakupujete. K čemu? Stejně budete doma jen pár hodin přes noc. Možná ani to ne.
  5.  Pátek, sobota a neděle se vám slévají do jednoho mejdanu. Vzpomenout si, co se stalo v konkrétní den je nadlidský úkol.
  6.  Pondělní rána jsou pro vás ve znamení studeného potu a takzvané „klepavky“, které se zbavujete do středy. Někdy do čtvrtka.
  7. Přijde vám, že ten víkend trvá nějak podezřele dlouho? Ano, jelikož jste se na to jedno pondělní ráno před dvěma měsíci vykašlali, do práce nešli a teď si užíváte víkendu každý den.

Články, které by tě mohly zajímat