Právě vysíláme

Aaron Carter se v připravované knize vrátil ke vztahu s Hilary Duff. Měl ji ve 13 připravit o panenství

13. listopadu 2022 9:10
Aaron Carter se v připravované knize vrátil ke vztahu s Hilary Duff. Měl ji ve 13 připravit o panenství

Zesnulý Aaron Carter připravoval v posledních letech autobiografickou knihu, v níž se nebál zabrousit i do velmi soukromých záležitostí. Promluvil v ní i o intimním životě s Hilary Duff, s níž několik let randil. Údajně ji připravil o panenství.

Autobiografie Aarona Cartera s názvem An Incomplete Story of an Incomplete Life vyjde už 15. listopadu. Zpěvák ji poslední tři roky psal ve spolupráci s Andym Symondsem a má obsahovat velmi osobní detaily o hudebníkově životě. Ve světlech reflektorů byl Carter od útlého dětství, kdy prorazil se singlem I’m All About You.

Podle všeho by v knize měla být i kapitola věnující se jeho vztahu s Hilary Duff. Carter v ní prozradil, že se s herečkou vzájemně připravili o počestnost. „Stalo se to v jednom hotelu v LA. Myslím, že se to stalo na její narozeniny, možná třinácté, to už si nepamatuji. Do místnosti vešli její přátelé a my jsme na ně řvali, ať vypadnou,“ zavzpomínal Carter.

Duff se nechala slyšet, že tým zpěváka a rappera vydá knihu nedokončenou jen proto, aby z ní vyždímal co nejvíce. „Truchlíme nad jeho ztrátou. Nevydáváme knihu se záměrem na ní vydělat,“ odpověděl jí management.

To, jestli jsou Carterova slova pravdivá, však už zpěvačka nekomentovala. V souvislosti s tím, co bylo řečeno v minulosti, a vzhledem ke zpěvákově závislosti na opiátech, je nutné je brát s rezervou. Již dříve totiž bratr Nicka CarteraBackstreet Boys pronesl, že s Duff začal randit přesně v den svých třináctých narozenin. Sama herečka byla přitom o několik měsíců starší. „Randili jsme spolu asi rok a půl, než jsem se začal ve vztahu nudit. A pak jsem poznal Lindsay a začal chodit s ní. Pak už jsem s ní ale nechtěl být, a tak jsem se vrátil k Hilary,“ uvedl pro CNBC. S přestávkami spolu dvojice byla do roku 2003.

Duff, která je aktuálně vdaná za Matthew Komu, dříve téma ztráty panenství naťukla. Nepřímo přiznala, že o něj přišla s rockerem Joelem Maddenem, s nímž randila mezi léty 2004 a 2006.

Články, které by tě mohly zajímat