Právě vysíláme

ADAM LEVINE se na SUPER BOWLU svlékl! Vystoupení MAROON 5 rozdělilo média a sociální sítě

4. února 2019 12:10
ADAM LEVINE se na SUPER BOWLU svlékl! Vystoupení MAROON 5 rozdělilo média a sociální sítě

Hlavní zpěvák kapely Maroon 5 se na Super Bowlu předvedl v dokonalé formě. Jeho kapela Maroon 5 svým vystoupením ale u kritiků příliš nezabodovala a reakce na sociálních sítích byla rozpačitá. Co si o mimořádném vystoupení myslíte vy?

Vášnivé reakce

„Nevýrazné“, „Nepřesvědčivé“, „Ani polonahé tělo Adama Levina to nemohlo zachránit“. Kritické recenze vystoupení americké kapely Maroon 5  během letošního Super Bowlu nezněly příliš přesvědčivě. Pop rocková kapela z Los Angeles hrála na Super Bowlu vůbec poprvé a během historického vystoupení zahrála kombinaci starých i nových hitů, například Girls Like You, Moves Likes Jagger a This Love. Spolu s Maroon 5 během jedné z nejsledovanějších sportovních akcí na světě vystoupili i rapper Travis Scott a Big Boi, člen skupiny Outkast.

Adam Levine během vystoupení kapely Maroon 5 na letošním Super Bowlu

Nejdiskutovanější moment celého vystoupení přišel v momentě, kdy Levine sebevědomě odhodil tílko a předvedl všem desítkám tisícům fanoušků v aréně (a milionům dalších u televizních obrazovek), jak na sobě dře. Podle mnohých fanoušků na sociálních sítích toto gesto zachránilo celé vystoupení:

Text v překladu zní: Co spraví blbé představení během poločasu na Super Bowlu? Adam Levine, jak si sundavá tričko.

Reakce na sociálních sítích se lišily. Někteří chválili vzhled pódia a kytarové sólo Adama Levina během písničky This Love. Jiní zase odsuzovali celé vystoupení jako „uspávačku“ nebo mu dali známku Maroon 5 z 10″. Mnozí se také ptali: Jak je možné, že se Adam Levine může svléknout bez cenzury, když Janet Jackson v roce 2004 za odhalenou bradavku sklidila tolik kritiky?
Co si o vystoupení Maroon 5 myslíte vy? Přehnal to Adam Levine s tím svlečením, nebo to bylo v pohodě? Napište nám váš názor do komentářů!

Zdroj: YouTube, The Guardian, New York Times, PEOPLE.com, The Telegraph, Instagram, Entertainment Tonight, Twitter, Facebook

Slavní lidé, kteří zemřeli v roce 2018, a nikdo jste si toho nevšimli

Články, které by tě mohly zajímat