Právě vysíláme

Adam Sandler se přesunul do Českého Švýcarska a natáčí v kempu

14. června 2021 13:56
Adam Sandler se přesunul do Českého Švýcarska a natáčí v kempu

V Česku se to momentálně hemží hollywoodskými hvězdami a v naší metropoli nyní natáčí Orlando Bloom i Cara Delevingne. Před týdnem do Prahy zavítal i král komedií Adam Sandler.

Americký herec v Česku natáčí film pro Netflix, který nese název Kosmonaut z Čech. Jedná se o předlohu českého autora Jaroslava Kalfaře a příběh vypráví o kosmonautovi Jakubu Procházkovi, který plánuje cestu na planetu Venuše, zatímco na Zemi zůstala jeho žena Lenka. Tu ztvární herečka Carey Mulligan. Adam Sandler si pak zahraje právě kosmonauta Jakuba.

Herec byl v minulých dnech několikrát viděn v centru Prahy, kde se nebál ani udělat selfie s fanoušky. Nyní se Sandler přesunul do Českého Švýcarska a momentálně se nachází v kempu U Ferdinanda. Kemp se pak vzácnou návštěvou pochlubil na svém Facebooku a ukázal fotografii Sandlera, jak se po kempu prochází v šortkách a tričku. V komentářích pak čeští fanoušci oceňují, že ačkoliv se jedná o tak velkou hvězdu, Adam působí jako normální chlapík bez hvězdných manýrů, který nemá problém s tím usmát se do fotoaparátu.

I když Sandler zavítal do České republiky hlavně kvůli práci, rozhodl se naší zemi i poznat. Jak informovala média, v Praze navštívil basketbalový trénink českých reprezentantek a podnikl i plavbu lodí po Vltavě.

Foto: Facebook

Články, které by tě mohly zajímat