Právě vysíláme

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup se soudí o dceru. Kdo ji dostane do péče?

20. září 2023 15:42
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup se soudí o dceru. Kdo ji dostane do péče?

Vztah Agáty Hanychová a Jaromíra Soukupa po roce a půl skončil. Během něj stihla modelka otěhotnět, se svým ex tak nyní musí řešit péči o dceru Rozárku. A protože se dvojice nedokáže domluvit sama, musí zakročit soud.

Kdo dostane o péči pětiměsíční Rozárku? To rozhodne soud, který právě probíhá mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem. Dvojice na začátku září oznámila rozchod, a to jen pár dní poté, co se vrátila ze společné dovolené v zahraničí. O dceru se zatím stará modelka, soud zřejmě bude řešit pouze výši alimentů.

„Soud není uzavřen, takže se k ničemu vyjadřovat nesmím,“ uvedla Hanychová na dotaz Blesku. Podle něj to mezi bývalými partnery aktuálně vře, a to ačkoliv o sobě na veřejnosti mluví pouze v tom nejlepším.

Vztah Soukupa a Hanychové trval rok a půl. Modelka uvedla, že rozchod s mediálním magnátem bere jako „životní prohru, na které neseme vinu oba“. Zároveň své sledující poprosila o respektování soukromí. „Jaromíre, tobě děkuju za rok a půl krásného vztahu a za naši nádhernou dceru. Vždycky budeš součástí mého života, jen už ne jako partner, ale jako skvělý táta naší Rózi,“ dodala.

Články, které by tě mohly zajímat