Právě vysíláme

ALICIA KEYS chystá novou autobiografii! S čím se chce fanouškům svěřit?

15. března 2019 11:10
ALICIA KEYS chystá novou autobiografii! S čím se chce fanouškům svěřit?

Zpěvačka Alicia Keys má pro svoje fanoušky zajímavou novinku. Patnáctinásobná vítězka cen Grammy totiž letos vydá vlastní autobiografii a prozradí zajímavosti ze svého života. Jaké?

Osobní zpověď

Autobiografie zpěvačky Alicii Keys nese název More Myself (v překladu Více sama sebou). Podle Keys bude polovinu knihy tvořit osobní zpověď a polovinu narativ. Americká hudební hvězda se v knížce údajně svěří se svými pocity v klíčových momentech své hudební kariéry a v osobním životě. Keys chce nabídnout „360 stupňový pohled“ do svého života od těžkých začátků v New Yorku, až do letošních cen Grammy, jež moderovala.

S knihou ji pomohla Oprah Winfrey

Alicii Keys s vydáním knihy More Myself pomohla známá moderátorka Oprah Winfrey. Americká televizní ikona byla i u toho, kdy Keys novinku o své knize oznámila na sociálních sítích.

Text v překladu zní:

Nemohu uvěřit tomu, že se tohle děje! Moje sestra, patronka a sama KRÁLOVNA mi pomohla sdílet můj příběh! Děkuji Opro za to, že si mi umožnila se pravdivě podělit o svůj příběh. Je to první kniha, kterou tvoje vydavatelství vydává. Díky také za to, že si mě vyzvala k tomu, abych byla VÍC SAMA SEBOU.

Autobiografie Alicie Keys se dočká vydání 5. listopadu.

Zdroj: Rolling Stone, Twitter, BBC

Galerie: Celebrity nemají tak dokonalou pleť, jak jste si mysleli

Články, které by tě mohly zajímat