Právě vysíláme

Amber Heard je podle vědců nejatraktivnější ženou na světě

22. června 2022 11:22
Amber Heard je podle vědců nejatraktivnější ženou na světě

Amber Heard byla na základě vědecké analýzy zvolena nejatraktivnější ženou na světě. Herečky tvář je z fyzického hlediska naprosto dokonalá.

Amber Heard, která se dostala na titulní stránky kvůli soudnímu procesu s bývalým manželem Johnnym Deppem, má prý „nejkrásnější tvář světa“. Obličejové rysy Amber jsou podle vědeckých standardů téměř bezchybné. Ve studii provedené britským kosmetickým chirurgem byly změřeny a zanalyzovány Ambeřiny rysy jako oči, rty a tvar obličeje, aby bylo možné vyvodit závěr.

Chirurg Julian De Silva pomocí technologie digitálního mapování obličeje zjistil, že Ambeřina tvář byla přesně z 91,85 % dokonalá. K výzkumu použil řecký zlatý poměr krásy, který určuje, co je považováno za dokonalý poměr rysů obličeje. Lékař údajně analyzoval 12 bodů na Ambeřině obličeji. Měřil poměr mezi očima, nosem, rty, bradou a také celkovou velikost hlavy, a získal téměř 92% skóre.

Ze stejných technik Julian také vycházel, když prohlásil, že hvězda televizní reality show Kim Kardashian má nejlepší obočí, hollywoodská herečka Scarlett Johansson nejlepší oči a modelka-herečka Emily Ratajkowski nejdokonalejší rty. Pokud jde o muže, herec Robert Pattinson získal skóre 92,15 %, což z něj udělalo nejhezčího muže na světě.

Články, které by tě mohly zajímat