Právě vysíláme

Americký epidemiolog zareagoval na video, v němž ho napodobuje BRAD PITT! Líbil se mu výkon slavného herce?

1. května 2020 9:10
Americký epidemiolog zareagoval na video, v němž ho napodobuje BRAD PITT! Líbil se mu výkon slavného herce?

Americký epidemiolog Dr Anthony Fauci se vyjádřil ke krátkému videu, v němž ho napodobuje hvězdný herec Brad Pitt. Jak zdravotník hodnotí hercův výkon?

Zvládl to skvěle

Dr Anthony Fauci se minulý týden nechal slyšet, že kdyby si mohl vybrat, který herec ho mohl před kamerou napodobí, zvítězil by Brad Pitt. Tehdy se moc nezdálo, že se americkému doktorovi tento sen splní, ale žijeme ve výjimečné době a i zázraky se dějí!

O pár dnů později se na populárním televizním pořadu Saturday Night Live připravovali na krátkou scénu, jehož hlavní součástí byl Dr Fauci. Sám epidemiolog si ale před kamerou nestoupl. Zastoupil ho totiž Brad Pitt!

Vtipné video zkušenému doktorovi rozhodně neuniklo a o pár dní později se Dr Fauci přiznal, že podle něj odvedl Brad Pitt „skvělou práci“.

„Myslím si, že to zvládl skvěle,“ popsal krátkou scénku americký zdravotník. „Jsem velkým fanouškem Brada Pitta a pokaždé, když se mě někdo zeptá: ,Koho bys chtěl, aby tě zahrál ve filmu?‘ Vyberu si jeho. Je to jeden z mých nejoblíbenějších herců a v tomto videu opět odvedl parádní práci.“

Lepší pochvalu si hollywoodská legenda nemohla přát.

Zdroj: CNN, Saturday Night Live, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat